10 Αυγ 2018

Οι 4 διαφορετικές ενδεκάδες που σκέφτεται ο Αλέγκρι

Τέσσερις διαφορετικές εκδοχές για τη Γιουβέντους 2018-19 δίνει σήμερα η Tuttosport.

Μεταγραφικά νέα δεν υπάρχουν, η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει, η ομάδα είναι πλήρης αφού επέστρεψε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μπλες Ματουιντί, οπότε κερδίζουν περισσότερο χώρο οι αγωνιστικές αναλύσεις.

Σαν κι αυτή της Tuttosport, η οποία σήμερα παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικές 11άδες σε τέσσερα διαφορετικά συστήματα, αναφερόμενη στις επιλογές που έχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το πρώτο σύστημα που παρουσιάζει η εφημερίδα είναι το 3-5-2. «Η καλυμμένη Γιουβέντους», είναι ο σχετικός τίτλος, με τους Κιελίνι-Μπονούτσι-Μπαρτσάλι να αποτελούν τριάδα στην άμυνα, οι Αλεξ Σάντρο-Μαρκίζιο-Πιάνιτς-Μπετανκούρ-Κουαδράδο είναι η πεντάδα στα χαφ και μπροστά οι Ρονάλντο και Μάντζουκιτς.

Το δεύτερο σύστημα είναι το 4-1-4-1. «Η ισορροπημένη Γιουβέντους», είναι ο σχετικός τίτλος, με τους Αλεξ Σάντρο-Κιελίνι-Ρουγκάνι-Ντε Σίλιο τετράδα πίσω, τον Πιάνιτς μπροστά από την άμυνα, τους Κανσέλο (αριστερά)-Ματουιντί-Κεντίρα-Μπερναρντέσκι (δεξιά) στα χαφ και στην κορυφή τον Ρονάλντο.


Το τρίτο σύστημα είναι το 4-3-3. «Η επιθετική Γιουβέντους», το ονομάζει η εφημερίδα, η οποία έχει στην άμυνα τους Ντε Σίλιο-Κιελίνι-Μπονούτσι-Κανσέλο, στο κέντρο τους Ματουιντί-Πιάνιτς-Εμρέ Τσαν και στην επίθεση τους Μάντζουκιτς-Ρονάλντο-Ντιμπάλα.



Το τέταρτο σύστημα είναι το 4-2-3-1. «Η ριψοκίνδυνη Γιουβέντους», γράφει εδώ η Tuttosport, με τους Αλεξ Σάντρο-Κιελίνι-Μπενάτια-Κανσέλο να είναι οι τέσσερις της άμυνας, οι Πιάνιτς και Εμρέ Τσαν τα δύο χαφ, μπροστά τους οι Μάντζουκιτς-Ντιμπάλα-Ντάγκλας Κόστα και στην κορυφή ο Ρονάλντο.


2 σχόλια:

  1. Δεν πέτυχε ενδεκάδα ούτε για πλάκα. Στη μια έξω ο Σάντρο. Σε καμία λογική δεν έχει Ντυμπάλα μεσα, ο Μπονουτσι ζητημα σε δύο ενδεκάδες για να παίζει ο Μπενατια. Ότι να ναι δλδ. Εγώ βλέπω ότι σε ένα συστησύ 4-3-3 θα είναι Περιν ( μετά τις πρώτες αγωνιστικές, Κανσελο - Λέο - Κιελο - Σαντρο, Τσάν κοφτης, Πιανιτς - Ματουιντι ( Μπεντακουρ ή μπαμ τελευταίας στιγμής), Ντυμπάλα - Κόστα - Κριστιανο!! Τώρα πως εκει βγάζουν ενδεκάδες για γελια μόνο αυτοί ξέρουνε! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η Τουτοσπορτ πάντα προσπαθει να χωρέσει τους πάντες.
    Βασικοί στην άμυνα θα είναι
    Σάντρο Κιελινι Μππνουρσι Κανσελο.
    Κέντρο
    Ματιουιντι/Καν πιανιτς Κεντιρα.
    Επίθεση.
    Κόστα Ροναλντο Ντυμπαλα

    Όλοι οι άλλοι αλλαγες τουλάχιστον μέχρι να πατήσουν χορτάρι οι βασικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή