10 Αυγ 2018

Μπονούτσι: Να γκρεμίσουμε ένα μύθο τώρα, αυτόν για το σκαμνί που κάθισα στο Οπόρτο...

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Λεονάρντο Μπονούτσι αν έχει καταλάβει ότι έκανε μαλ... πέρυσι, όπως και για το αν θα αρχίσει πάλι τα οπαδικά #finoallafine στα social media, ενώ ξεκαθαρίστηκε και το θέμα με το σκαμπό στο Οπόρτο.

Παραθέτουμε τις σχετικές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Για τον αν έχει καταλάβει ότι έκανε μαλ...: «Είμαι επαγγελματίας, υπερασπίστηκα τη φανέλα της Μίλαν όσο καλύτερα μπορούσα. Από εκεί και πέρα, σκέφτηκα τα πάντα, θέλω να νικάω και να βελτιώνομαι, άρα η καλύτερη λύση ήταν η Γιουβέντους. Ευτυχώς ο μάνατζερ μου είναι σπουδαίος μάνατζερ και είμαστε σήμερα εδώ».

Για το αν θα επιστρέψουν τα... περίφημα hashtag που έβαζε στα social media: «Αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από μένα, θα τα έβαζα αύριο. Είμαι Γιουβεντίνος από όταν γεννήθηκα, ελπίζω να μπορώ να τα βάλω πολύ σύντομα, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαστε ξανά οικογένεια».


Για το αν στην απόφαση του να φύγει είχε παίξει ρόλο και το... σκαμπό στο Οπόρτο: «Να γκρεμίσουμε ένα μύθο τώρα... Είχα κανονικά τη θέση μου στο Οπόρτο, αλλά ζω το ματς έντονα. Σε μια σειρά δέκα ατόμων ήμουν στη μέση, οπότε άλλαξα θέση, υπήρχε θέση πιο μπροστά. Μετά όμως ήρθε αυτός που έπρεπε να κάθεται εκεί με το εισιτήριο του και μετακινήθηκα ξανά. Ηταν ένα σκαμπό εκεί, το πήρα να κάτσω για πέντε λεπτά, αλλά τελικά έγινε τέτοιο θέμα για το σκαμπό...».


1 σχόλιο:

  1. Και το 10 ήσουν ιντερ από μικρός άσε μας ρε μισθοφόρους και μάλιστα ανόητος είσαι ελπίζω να μην δωθει περιβραχιονιο σε αυτό το παιχτακι της σειράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή