15 Σεπ 2018

Η καθημερινότητα του Τσαν στο Τορίνο

Τα μαθήματα ιταλικών, οι βόλτες στην πόλη με το ποδήλατο, οι πρώτοι κολλητοί στην ομάδα. Η Gazzetta dello Sport εστιάζει στον Εμρέ Τσαν.

Ο Γερμανός υπέγραψε ως ελεύθερος στους μπιανκονέρι έπειτα από συζητήσεις ενός έτους, προσπαθώντας τώρα, όπως είναι λογικό, να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, στο νέο περιβάλλον. Και προς το παρόν τα πάει μια χαρά.

Οπως γράφει σε σχετικό κομμάτι η Gazzetta dello Sport, ο Τσαν επέλεξε να μείνει σε ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης και δείχνει πολύ απλός και άνετος μέχρι στιγμής, απολαμβάνοντας τις βόλτες του στην πόλη με ποδήλατο.


Η εφημερίδα γράφει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζεται να σταματήσει για αυτόγραφο ή φωτογραφίες και το κάνει με χαρά αλλά και άνεση αφού καταλαβαίνει, πάνω-κάτω, αυτά που του λένε στα ιταλικά, επιχειρώντας να αρχίσει να τα μιλάει σιγά-σιγά. Κάτι που θα γίνει σύντομα, αφού προσέλαβε από την πρώτη στιγμή καθηγητή ιταλικών.

Προς το παρόν, αυτός που τον βοηθάει περισσότερο από όλους σε ό,τι χρειαστεί είναι ο συμπατριώτης και φίλος Σάμι Κεντίρα, με τη GdS να γράφει ότι γενικά ο Τσαν είναι αγαπητός σε όλους τους συμπαίκτες του με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής, αλλά οι δύο -πλην του Κεντίρα- με τους οποίους έχει έρθει πιο κοντά είναι οι Μίραλεμ Πιάνιτς και Μεχντί Μπενάτια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου