12 Σεπ 2018

Τι απάντησε ο Μπονούτσι σε οπαδό που του ευχήθηκε να πεθάνουν τα δύο του παιδιά

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δέχθηκε ευχές για... θάνατο των παιδιών του και απάντησε στον «αποστολέα».

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει τη συνολική αποδοχή ή αλλιώς «συγχώρεση» των οπαδών της Γιουβέντους, ενώ παράλληλα λαμβάνει αρκετά υβριστικά μηνύματα και από οπαδούς της Μίλαν.

Δεν ξέρουμε, επομένως, τι ομάδα υποστηρίζει αυτός που του έστειλε το χειρότερο μήνυμα που θα μπορούσε να στείλει, αλλά δεν έχει και σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι άνθρωπος... ευχήθηκε στον Μπονούτσι τον θάνατο και των δύο παιδιών του με μήνυμα που έστειλε στη σελίδα του στο Instagram, για να απαντήσει ο Λεονάρντο με δικό του μήνυμα προς τον συγκεκριμένο.


«Ισως μια μέρα να ζήσουμε σε έναν κόσμο καλύτερο, προς το παρόν ο κόσμος από τον οποίο θέλω να κρατήσω μακριά τα παιδιά μου, είναι αυτός εδώ. Ο κόσμος αυτών των ανθρώπων. Αυτός ο κόσμος της βίας μέσω πράξεων, λέξεων, σκέψεων. Τώρα @the_98page (αυτός που έστειλε το μήνυμα) ακυρώσου, άλλαξε λογαριασμό, φώναξε κανέναν για να σε βοηθήσει, αλλά κρίμα που κανείς δεν μπορεί να σε βγάλει από την αηδία που βρίσκεσαι και είσαι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου