10 Σεπ 2018

Τρεις παίκτες, ένας για κάθε γραμμή της Γιουβέντους και ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί

Με τα μεταγραφικά πλάνα της Γιουβέντους για κάθε γραμμή ασχολείται σήμερα η Corriere dello Sport, η οποία αναφέρει και ένα νέο όνομα.

Η... δύσκολη εβδομάδα της διακοπής πέρασε και τώρα μετράμε όλοι ανάποδα για το σαββατοκύριακο, όταν και θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι ο ιταλικός Τύπος ξεχνάει τα μεταγραφικά, όπως δείχνει σήμερα και η Corriere dello Sport.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις σκέψεις της Γιούβε για την επόμενη σεζόν σε άμυνα, κέντρο, επίθεση και αναφέρει ένα όνομα για κάθε γραμμή.

Για την άμυνα, η CdS γράφει ότι στόχος είναι η απόκτηση ενός νεαρού και πρώτος στη λίστα φέρεται να είναι ο Ματίς Ντε Λιχτ του Αγιαξ. Οι Ολλανδοί, αναφέρεται στο κείμενο, θέλουν 50 εκατ. ευρώ, η Γιουβέντους προτίθεται να δώσει 40 και ο Μίνο Ραϊόλα φέρεται να έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω στην υπόθεση.


Για το κέντρο, η Corriere dello Sport στέκεται στον Αντριέν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Πιθανό, σημειώνει η εφημερίδα, να γίνει πρόταση στους Γάλλους τον Ιανουάριο, με ένα σχετικά μικρό ποσό, για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Για την επίθεση, η εφημερίδα πλασάρει το όνομα του Τίμο Βέρνερ. Η CdS γράφει ότι ο διεθνής νεαρός Γερμανός αρέσει πολύ στους ανθρώπους των μπιανκονέρι αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση με την Λειψία. Οι Γερμανοί θέλουν 80 εκατ. ευρώ, η Γιούβε είναι διατεθειμένη να πάει ως τα 50.


1 σχόλιο:

  1. Έχουν σαλταρει. Ακόμη Σεπτεμβρίος και μιλάνε για μεταγραφές..
    Πεινάει ο κόσμος και τρώει κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή