3 Σεπ 2018

Βιέρι: Στην Ιταλία είμαστε ικανοί να κριτικάρουμε ακόμη κι αυτόν…

Ο Κριστιάν Βιέρι απέρριψε όσους κριτικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δε βλέπει κάποιον αντίπαλο για τη Γιουβέντους.

Ο αγαπημένος «Μπόμπο» έκανε δηλώσεις για τη σεζόν που άρχισε πριν λίγες εβδομάδες και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη ο CR7, δεν έδειξε καμία ανησυχία.

«Ας τον αφήσουμε ήσυχο. Αν αμφισβητούμε κι αυτόν... Στην Ιταλία είμαστε ικανοί να κριτικάρουμε ακόμη κι αυτόν αλλά για μένα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θέλει να βάλει γκολ και αν είχε και τύχη θα μπορούσε να είχε βάλει 5 στα πρώτα τρία ματς, υπήρξαν ευκαιρίες, απλά δεν μπήκε. Η Γιούβε θα πρέπει να μάθει να τον αξιοποιεί και αυτός πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μόλις η 3η αγωνιστική. Είχε ευκαιρίες, δεν μπήκε η μπάλα, ξέρουμε ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου και η μπάλα, αργά ή γρήγορα, θα μπει και τα γκολ του θα βάλει. Αλλο Serie A, άλλο La Liga, είναι εντελώς διαφορετικά πρωταθλήματα αλλά τα γκολ θα τα βάλει ο Κριστιάνο», είπε ο Βιέρι, από τον οποίο ζητήθηκε η άποψη του για τον ιδανικό παρτενέρ του Πορτογάλου στην επίθεση.


«Εγώ θα έβαζα πάντα τους Ντάγκλας Κόστα και Ντιμπάλα αλλά εγώ δεν είμαι προπονητής, αυτή είναι δική του δουλειά», απάντησε ο Κρίστιαν, ο οποίος ήταν σαφής στο ποιος θα είναι ο κυριότερος αντίπαλος της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα: «Καμία ομάδα δεν μπορεί να την κοντράρει στη μάχη του τίτλου, δεν υπάρχει αντι-Γιούβε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου