24 Σεπ 2018

«Ο Πάουλο κάποια πράγματα τα έκανε καλά και κάποια λιγότερο»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα χρειάζεται να παίζει για να βρει ρυθμό, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η νίκη επί της Φροζινόνε.

Ολα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε ξανά ή στον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι που σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν πολύ καλός και επιβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει τη φετινή σεζόν φορτσάτος.

Για τον Ντιμπάλα οι συζητήσεις είναι λιγότερες, αφού δεν έχει πιάσει ακόμη καλή απόδοση, με τον Αλέγκρι να ερωτάται σχετικά μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.


«Ο Πάουλο χρειάζεται να παίξει. Από όταν επέστρεψε είπα, πάντα το λέω, ότι αυτό που χρειάζεται είναι να τρέξει, γιατί έτσι βρίσκει την ποιότητα που έχει. Πρέπει να κινείται και να παίζει, σήμερα κάποια πράγματα τα έκανε καλά και κάποια λιγότερο, αλλά χρειάζεται να παίξει. Εδωσε τεχνική και βοήθησε στο passing game, αυτά χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια. Θα ανέβει κι αυτός όταν βελτιώσει κι άλλο τη φυσική κατάσταση του», ήταν η απάντηση του Μαξ, ο οποίος στη συνέχεια με το καθιερωμένο μήνυμα του στα social media τόνισε πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί της Φροζινόνε.

«Οταν στο τέλος της σεζόν μετράς τους βαθμούς, τους αγώνες όπως τον σημερινό δεν τους θυμάσαι αμέσως, αλλά ξέρεις πόσο σημαντικοί ήταν. Μπράβο παιδιά!», έγραψε στο twitter ο προπονητής της Γιουβέντους.


1 σχόλιο:

  1. Κάτι άλλο ο ροναλντο έχει 5 στα 5 φάουλ πάνω στο τείχος από την αρχή της σεζόν πρέπει να τα αφήνει στον πιανιτς και να πάρει τα πέναλτι δίκαιο για όλους νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή