22 Σεπ 2018

Η εξέλιξη του Μπερναρντέσκι που έχει τον αέρα της επανάστασης και το καρφί της εφημερίδας των Ανιέλι για τον Ντιμπάλα

Στον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και στο πώς εξελίσσεται συνεχώς αγωνιστικά και μη στη Γιουβέντους, αναφέρεται σήμερα η La Stampa.

Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος ήταν βασικός κόντρα στη Βαλένθια και στο Μεστάγια, έχοντας ήδη 238 λεπτά συμμετοχής φέτος σε πέντε ματς, τέσσερα πρωταθλήματος και ένα στο Champions League. Στο αντίστοιχο διάστημα πέρυσι τα λεπτά ήταν μόλις 82, όλα ως αλλαγή, γεγονός που δείχνει το πώς κερδίζει συνεχώς έδαφος.

«Μια εξέλιξη που έχει τον αέρα της επανάστασης», γράφει η εφημερίδα των Ανιέλι κάνοντας αντιπαραβολή με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος πέρυσι είχε αρχίσει φουριόζος τη σεζόν αλλά φέτος είναι στον πάγκο. Η La Stampa γράφει για το πώς ο Φεντερίκο εκμεταλλεύτηκε το φετινό καλοκαίρι για να δουλέψει πολύ πριν αρχίσει η προετοιμασία της Γιούβε αλλά και για το πώς έχει δουλέψει το μυαλό του προκειμένου να... πάρει τον αέρα της μεγάλης ομάδας και να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα ως ποδοσφαιριστής, να είναι έτοιμος να ανέβει επίπεδο ως μονάδα.

«Δεν είναι εύκολο να σταθείς στη Γιουβέντους αλλά με θυσία, δουλειά και θέληση πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος», ήταν τα λόγια του Μπερναρντέσκι μετά το ματς στο Μεστάγια, όπου είχε 88% ποσοστό στις πάσες και 5/7 στις προσπάθειες ένας με έναν, δημιουργώντας και δύο ευκαιρίες για γκολ. Η μία μάλιστα τεράστια αλλά ο Σάμι Κεντίρα κατάφερε να αστοχήσει.


Η βελτίωση του Μπερναρντέσκι, υπογραμμίζει η La Stampa, δε φαίνεται μόνο από τους αριθμούς αλλά και από την συμπεριφορά του, αφού ήταν ο πρώτος που πήγε στον πεσμένο -μετά την αποβολή του- Κριστιάνο Ρονάλντο για να του μιλήσει και να τον ηρεμήσει, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αισθάνεται πλέον όλο και πιο δυνατός ως μπιανκονέρο, παίρνοντας πρωτοβουλίες και στα αποδυτήρια και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

«Το Νο 33 που ονειρεύεται να φορέσει το Νο10 μια μέρα, είναι πλέον πιο δυνατό, πιο σταθερό και πιο αποφασιστικό, πέρα από ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο», καταλήγει η εφημερίδα των Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου