22 Σεπ 2018

Για τον ρόλο του Ντιμπάλα, τον Ρονάλντο και τον ενθουσιασμό της Γιούβε μίλησε ο Αλέγκρι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο ενθουσιασμός που υπάρχει μετά τη νίκη στη Βαλένθια ήταν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ας δούμε τι είπε για το καθένα ο προπονητής της Γιουβέντους παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με τη Φροζινόνε.

Για τον Ντιμπάλα: «Μετά το καλό ματς του Πάουλο με τη Σασουόλο, έπρεπε να κάνω μια επιλογή για το ματς με τη Βαλένθια. Μετά υπήρξε ο τραυματισμός του Κεντίρα, μετά η κόκκινη στον Ρονάλντο, οπότε άλλαξε και η στρατηγική μας για τον αγώνα. Αύριο ο Ντιμπάλα θα παίξει γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης που έχει το γκολ, άρα πρέπει να τον αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα δούμε σε ποια θέση... Μπορεί να τον ξαναδούμε σαν φορ, όπως πριν δύο χρόνια, αν και δεν είναι φορ. Είναι όμως ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την ομάδα να παίξει καλά, άρα θα πρέπει να επιλέξω μια 11άδα που θα τον βοηθάει».

Για τον Ρονάλντο: «Αύριο θα κάνει καλό παιχνίδι, όπως έκανε και σε αυτά τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε στο Champions League. Οι απαιτήσεις είναι πάντα πολύ υψηλές αλλά δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Ο Κριστιάνο πρέπει απλά να παίζει, να το διασκεδάζει και όπως πάντα να βάζει γκολ. Εχει αποδείξει τα πάντα στην καριέρα του αλλά έχει πάντα πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του και αύριο θα κάνει και πάλι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ρονάλντο είναι ο πιο δυνατός του κόσμου μαζί με τον Μέσι και για εμάς είναι μια εκπληκτική προσθήκη σε μια ομάδα σπουδαίων παικτών που έχει κάνει σημαντικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια».


Για τη νίκη επί της Βαλένθια και τον ενθουσιασμό που υπάρχει: «Το πρώτο ματς του Champions League είναι πάντα το πιο δύσκολο γιατί είναι σημαντικό να αρχίσεις με νίκη. Το κάναμε και τώρα έχουμε τρία ματς πρωταθλήματος σε μία εβδομάδα, πριν υποδεχθούμε τη Γιουνγκ Μπόις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή αύριο με τη Φροζινόνε γιατί μετά το ματς της Τετάρτης διαβάζω, ακούω, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένας τεράστιος ενθουσιασμός. Η Γιούβε έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, είναι η πιο δυνατή από όλους κλπ... Οχι. Πολλή θετική ενέργεια και πολύς ενθουσιασμός έχουν ως συνέπεια να μειώνεται η συγκέντρωση, η προσοχή. Την Τετάρτη, ναι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε ένα αλλά αυτό είναι και πρέπει να είναι το φυσιολογικό για τη Γιουβέντους. Παίξαμε, νικήσαμε, μπράβο μας, τέλος. Τώρα όλη η προσοχή πρέπει να είναι στη Φροζινόνε, γιατί είναι ένα ματς στο οποίο οι τρεις βαθμοί πρέπει να κατακτηθούν οπωσδήποτε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου