7 Σεπ 2018

Γιατί μπορεί ο Μάντζουκιτς να είναι η μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη της σεζόν

Το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του κάνει ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το Champions League με τη Γιουβέντους.

Γκολ με την Λάτσιο, γκολ και με την Πάρμα. Προφανώς δεν είναι και κατόρθωμα το να βάλεις δύο γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές όταν είσαι ο φορ των μπιανκονέρι, αλλά δεν είναι και κάτι που ο Κροάτης κάνει χρόνο. Για την ακρίβεια, όπως διαβάζουμε στην Tuttosport, ο Μάντζουκιτς μόνο μία φορά στο παρελθόν, το 2013-14 στην Μπάγερν Μονάχου, είχε δύο γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα, λιγότερα κάθε χρόνο.

Ετσι, σημειώνει η εφημερίδα, πιστοποιείται η πολύ καλή διάθεση του Μάντζουκιτς μετά το εκπληκτικό Μουντιάλ που έκανε η Κροατία, όπως επίσης αποδεικνύεται ότι είναι πλέον αποφασισμένος να δώσει το 100% για τη Γιούβε, αφού αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάριο θα μπορεί πιο εύκολα να... πεθαίνει σε κάθε ματς των μπιανκονέρι, όταν δηλαδή θα παίζει, ενώ παράλληλα το πολύ καλό του ξεκίνημα επιβεβαιώνει και το πόσο καλύτερα μπορεί να αξιοποιηθεί πλέον από τους συμπαίκτες του.


Με τη Γιουβέντους να είναι ακόμη πιο δυνατή στα εξτρέμ και με τον Ρονάλντο να τραβάει πάνω του τουλάχιστον δύο αμυντικούς συνεχώς, ο Μάντζουκιτς έχει περισσότερες πάσες, περισσότερους χώρους και λιγότερους αντιπάλους στη διάθεση του και απέναντι του, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη πιο μεγάλος μπελάς για τις άμυνες.

Ολα καλά, επομένως, αυτή την περίοδο για τον Κροάτη, ο οποίος παρουσιάζεται από όλους να έχει αποφασίσει ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να κατακτήσει με τη Γιούβε, με την οποία έχει δεθεί περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς, το Champions League.


1 σχόλιο:

  1. Θεωρώ τον Μάριο παιχτη τελικου, δηλ. μπορει να βαλει γκολ σ εναν τελικο τσαμπιονς, αλλα δεν τον θεωρώ σταθερο στο να βαζει γκολ. Μακαρι, εννοειται, ν αλλαξει αυτο και να συνεχισει το ξεκινημα. Κατα τρη γνωμη μου ειναι απο τουσ καλυτερους στο να σπαει τη μπαλα δεξια - αριστερα όπως εκανε με τον Ματουιντι στο γκολ. Αυτο ειναι η ειδικοτητα του. Το θεμα όμως δεν ειναι αυτο. όπως ξανασχολιασα εδω. Ο Ροναλντο αριστερα..που δε θα παιξει ολους τους αγωνες στο πρωταθλημα. Τη θεση του φορ όμως, ετσι όπως ειναι η συνθεση μονο ο Μαριο μπορει να την καλυψει οπως πρεπει. Δε μπορει ομως ν αντεξει σε ολους τους αγωνες..και χτυπα ξυλο.. αν τραυματιστει.. εστω εαφρα.. ποιος θα καλυπτει τη θεση του φορ; Ο Κιν δε νομιζω να ειναι ετοιμος ακομα.. Chris il Capo. FORZA JUVE sopratutto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή