28 Σεπ 2018

Αυγή είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο πως τη βίασε

Γυναίκα από την Πορτογαλία υποστηρίζει σε συνέντευξη της στο Spiegel ότι το 2009 τη βίασε στο Λος Αντζελες ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οπως διαβάζουμε, η Κατρίν Μαγιόργκα, από την Πορτογαλία, παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό Spiegel και σε αυτή υποστηρίζει ότι το 2009 ο Ρονάλντο τη βίασε σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.

«Του ζητούσα συνεχώς να σταματήσει. Δεν μου άφησε περιθώρια. Με έβαλε στα γόνατα και με βίασε πρωκτικά», δηλώνει η Μαγιόργκα, με την πλευρά του Πορτογάλου σταρ να έχει αρνηθεί το περιστατικό.


Φήμες για την υπόθεση είχαν κυκλοφορήσει πριν 1,5 χρόνο μέσω διαρροής του «Football Leaks», σύμφωνα με την οποία ο Κριστιάνο είχε πληρώσει 375.000 στη συγκεκριμένη γυναίκα για να μη μιλήσει.



Τώρα, εννιά χρόνια μετά, η Κατρίν Μαγιόργκα μιλάει και δίνει τη δική της εκδοχή και μένει να φανεί αν θα υπάρξει επίσημο σχόλιο από την πλευρά του Ρονάλντο.


1 σχόλιο:

  1. Βιασμός στα 4 και πρωκτικα δε γινεται ευκολα αν η γυναικα αντιστεκεται.... Αλλο αν τη βαλεις στο πατωμα. Κι ο Κριστιανο αφου δεν υπαρχουν αποδειξειςι θα μπορουσε να πει ότι αυτη τον βιασε.. Εγω αυτα τα θεματα, μαλλον, για διαφημιση τα κοβω..παρα για ζημια.., ειδικα σε περιοδους οταν υπαρχει αναγκη να γινει... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή