25 Σεπ 2018

Οι 5 κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Αλέγκρι για να «σώσει» τον Ντιμπάλα

Ιταλικό Μέσο αναφέρεται σήμερα στις πέντε κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να επαναφέρει στο γνωστό του επίπεδο τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Οι εμφανίσεις του Αργεντίνου δεν είναι καλές από το ξεκίνημα της σεζόν και λογικό είναι να υπάρχουν συζητήσεις για το πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο αυτό. Και σύμφωνα με το Quotidiano Sportivo, υπάρχουν πέντε τρόποι για να γίνει αυτό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, υπάρχουν πέντε πράγματα που μπορεί να κάνει ο Αλέγκρι για να βοηθήσει τον Ντιμπάλα και συγκεκριμένα τα εξής...

- Να πάψει να χρησιμοποιεί το 4-3-3, στο οποίο ο Πάουλο φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποδώσει.

- Να τον χρησιμοποιεί πιο κοντά στην εστία, προκειμένου να σκοράρει και να πάρει τα πάνω του.


- Να τον χρησιμοποιεί όχι στα άκρα αλλά σαν 10άρι πίσω από τον επιθετικό, προκειμένου να έχει περισσότερο χώρο για να κινείται.

- Να τον φέρει πιο κοντά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ελπίζοντας να βρουν χημεία σαν δίδυμο μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

- Να τον μονιμοποιήσει στην 11άδα ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να ανεβάσει τα στάνταρντ της απόδοσης του.


6 σχόλια:

  1. καλο θα ηταν να κανει κατι κ ο ντυμπλα που εδω κ 3 χρονια κινειται μεταξυ μετριοτητας κ ανυπαρξιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον πουλήσουν πρέπει πριν αρχισει να βρωμάει. Έχουμε πλέον ξενερωσει. Κιεζα να ερθει και μαζί με Μπερνά να είναι το μελλοντικό δίδυμο.
    Μακάρι να έρθει και ο Μπελοτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξενέρωσες με αυτόν και ο όχι με τον ροναλντο που τον ψάχνουμε σε όλα τα παιχνίδια και έχει χάσει τα αχαστα για την κλάση του τεράστιος παίχτης δεν λέω αλλα έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα για τα χρήματα που παίρνει και η προσαρμογή είναι ένα μέρος του επαγγελματισμου

      Υγ ποιος μπελοτι χαρούμενο 2018

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου ο Ρονάλντο τραβάει πάνω του όλη την άμυνα συν ότι έχει ήδη πάρει δύο ματς. Μην λέμε και ότι θέλουμε. Καινούργιο περιναλπερμετα από εννια χροχρόσε αλλη ομάδα. FORZA JUVE!!!

      Διαγραφή
  3. Πως κρίνεις τον Ρονάλντο μέσα σε 5 παιχνίδια ενώ κάθε φορά που έχει την μπαλα λες και θα σκοράρει ενώ ο άλλος δεν μπορεί ούτε να τρέξει. Το είπε άλλωστε και ο Αλεγκρι.
    Ο Μπελοτι θα κάνει την ίδια δουλειά με τον ματζουκιτς. Μακάρι να ερθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή