17 Σεπ 2018

Ο Κεντίρα αρχηγός στη Γιούβε; Υπάρχουν και χειρότερα…

Ο Σάμι Κεντίρα αρχηγός της Γιουβέντους. Η αλήθεια είναι πως η φιλοσοφία της Κυρίας έχει αλλάξει και αυτά θα τα βλέπουμε όλο και περισσότερο από ’δω και πέρα.

Οι κινήσεις του Αντρέα Ανιέλι με την παραχώρηση Ιταλών και τη διαχείριση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με κάποιους να κάθονται πάγκο, «ώθησαν» την ομάδα να παραταχθεί με έναν γηγενή στη σύνθεσή της.

Και το περιβραχιόνιο το πήρε ο Κεντίρα, από τους πιο παλιούς στο τωρινό γκρουπ. Αφού ξεκαθαρίσουμε πως περισσότερο στην Ελλάδα έχει… φρικάρει ο κόσμος με τον Γερμανό να είναι καπιτάνο της Γιούβε και πολύ λιγότερο στην Ιταλία, θα μεταφέρουμε ένα εύστοχο σχόλιο ιταλικής οπαδικής σελίδας, η οποία είναι πιστή στον… τσαμπουκά που βγάζει μέσω ίντερνετ, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως πάντα έχει δίκιο. Αλλά το συγκεκριμένο ήταν από τα πιο εύστοχα.


«Αξιο αναφοράς το γεγονός πως η Γιούβε έχρισε τον Κεντίρα αρχηγό και αλλαγή του τον Ντιμπάλα. Εγώ (εμείς, δηλαδή, ως σελίδα γίνεται η αναφορά) θα είχα δώσει το χρίσμα στον Μάντζουκιτς», γράφουν. Και κλείνουν το σχόλιό τους: «Αλλά ούτε ή άλλως, το σημαντικό είναι πως δεν πήρε το περιβραχιόνιο ο Μπονούτσι»!


3 σχόλια:

  1. Καλός ο Κεντίρα, αν και λίγο ξεθυμασμένος, αλλά όχι και αρχηγός στη Γιούβε.
    Μήπως ήταν λάθος η φυγή του Μπουφόν; Και νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ο Κιελίνι, που έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα.
    il vecchio


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απουσία του Κιελίνι έδωσε το περιβραχιόνιο στον Κεντίρα. Σωστά. Και ο Μάριο μια χαρά επιλογή είναι από αυτούς που έχουν μείνει. Κοίτα, όπως γράφτηκε στο κείμενο, στην Ελλάδα τρώει τέτοιο κράξιμο ο Κεντίρα. Στην Ιταλία δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν τον αποθεώνει κανένας, αλλά δεν υπάρχει και η εδώ αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω μια Ιταλική ομάδα να παρατάσσεται με έναν μόνο "γηγενή", όπως τον λέτε, στην ενδεκάδα... Και με αρχηγό της ένα "Γερμανό". Λυπάμαι πολύ. Ακόμη κι οι οπαδοί στο πέταλο έχουν σιωπήσει. Το μόνο που έχει απομείνει από τη Γιουβέντους είναι το όνομα - ούτε καν το σήμα...
    Βλέπω Ιταλικό ποδόσφαιρο γιατί θέλω να βλέπω ιταλικό τρόπο παιξίματος και Ιταλούς παίκτες. Έστω 5-6! Αλλιώς, έβλεπα τη Μπουντεσλίγκα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή