4 Σεπ 2018

Δύο μεταγραφές και μια αποχώρηση βλέπουν στη Γιούβε για τον Ιανουάριο

Ιταλοί, Ισπανοί και Αγγλοι βλέπουν δύο μεταγραφές και μία αποχώρηση από τη Γιουβέντους τον Ιανουάριο.

Τα πρωταθλήματα διακόπηκαν λόγω εθνικών ομάδων, το Champions League θέλει λίγες εβδομάδες ακόμη και έτσι τα μεταγραφικά σενάρια επανέρχονται στο προσκήνιο, μόλις λίγες εβδομάδες (για Ιταλία και Αγγλία) ή μέρες (για Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία) μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Υπάρχει αυτή του χειμώνα, άλλωστε, μπροστά μας και οι ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Γιούβε, φέρονται να ετοιμάζονται. Και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα σε Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία, οι μπιανκονέρι μπορεί να κάνουν μία μεταγραφή και μία ανταλλαγή.

Η μεταγραφή που φημολογείται, αφορά τον Πολ Πογκμπά. Ο αγγλικός Τύπος ασχολείται καθημερινά πλέον με αυτό το θέμα και γράφουν και σήμερα ότι ο Γάλλος χαφ θέλει να επιστρέψει στη Γιουβέντους, ότι θεωρεί πιο ελκυστικό και πιο στέρεο το project των μπιανκονέρι (πριν δύο χρόνια έπρεπε να το καταλάβει αυτό ο Πολ) και ότι θα πιέσει για επιστροφή στο Τορίνο τον Ιανουάριο.


Η ανταλλαγή, αφορά στους Μαρσέλο και Αλεξ Σάντρο. Μέχρι τώρα διαβάζαμε μόνο για μετακίνηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στους μπιανκονέρι, σήμερα διαβάζουμε για πιθανή ανταλλαγή με τον Σάντρο, προκειμένου αυτός να πάρει τη θέση του στη Ρεάλ. Το συγκεκριμένο σενάριο, σημειώνουν οι Ισπανοί, μπορεί να είναι και αυτό που θα μαλακώσει τη στάση του Φλορεντίνο Πέρεθ ενόψει του Ιανουαρίου, ενώ οι Ιταλοί γράφουν ότι για να μη γίνει πραγματικότητα θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο ο Αλεξ Σάντρο να είναι αυτός της πρώτης διετίας στο Τορίνο και ειδικά αυτός της σεζόν 2016-17.


1 σχόλιο:

  1. Η δική μου πρόβλεψη είναι πως θα μείνει ο σαντρο φαίνεται χαρούμενος σε σχέση με πέρσι και προσωπικά τον προτιμώ από τον μεγαλύτερο του μαρσελο κυρίως για το μέλλον και τις αμυντικές του ικανότητες εκεί όπου ο μαρσελο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Θυμόμαστε τι του έκανε και ο νταγκλας και ο κιμιχ της μπαγερν

    ΑπάντησηΔιαγραφή