13 Οκτ 2018

Η ανανέωση του Αλεξ Σάντρο δε θα σημαίνει και παραμονή, ποιες είναι οι σκέψεις στη Γιουβέντους

Ο Αλεξ Σάντρο επέστρεψε με γκολ στην εθνική Βραζιλίας και θα δεχθεί πρόταση για νέο συμβόλαιο από τη Γιουβέντους, η οποία όμως εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είχε μείνει έξω από τη λίστα για το Μουντιάλ μετά την κακή περσινή σεζόν αλλά φέτος έχει αρχίσει καλύτερα και κλήθηκε για το φιλικό της σελεσάο με τη Σαουδική Αραβία.

Ο Σάντρο, μάλιστα, πέτυχε και το ένα από τα δύο γκολ της Βραζιλίας, με τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου σήμερα να αναφέρουν ότι το προσεχές διάστημα θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2020.


Η Γιούβε θέλει να το επεκτείνει, όχι μόνο για να «δέσει» τον Αλεξ αλλά και για να μπορεί να τον πουλήσει με περισσότερα λεφτά αν γίνουν προτάσεις το καλοκαίρι και ο παίκτης δείξει τάσεις φυγής, με αποτέλεσμα να εξετάζει ήδη περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του.

Ενας εξ αυτών, είναι και ο Γκριμάλντο της Μπενφίκα, για τον οποίο οι Ιταλοί γράφουν ότι αρέσει πολύ στον Φάμπιο Παράτιτσι και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα προσπαθήσουν να κλείσουν οι μπιανκονέρι, έχοντας τον stand by για να δουν πώς θα εξελιχθεί το θέμα Αλεξ Σάντρο.


1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να μείνει. Τον γκριμαλντο τον είδαμε και στην Ελλάδα τίποτα το ιδιαίτερο. Φοβερό μπακ είναι αυτό της Πόρτο που είχε ακουστεί πέρσι ο τεγιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή