11 Οκτ 2018

Οταν ο Μάντζουκιτς σκέφτηκε να φύγει από τη Γιούβε

Στις... κακές σκέψεις του Μάριο Μάντζουκιτς την άνοιξη και πώς πείστηκε να παραμείνει στη Γιουβέντους, αναφέρεται σήμερα η Gazzetta dello Sport.

Ο Κροάτης είναι, όπως πάντα, από τους καλύτερους παίκτες των μπιανκονέρι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η οποία όμως θα μπορούσε και να τον έχει βρει αλλού.

Οπως γράφει σήμερα η GdS, την περασμένη άνοιξη, προς το τέλος της σεζόν, ο Μάριο είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να ζητήσει μεταγραφή αφού είχε αρχίσει να τον κουράζει η χρησιμοποίηση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.


Ολα άλλαξαν, όμως, έπειτα από μια συζήτηση που είχε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Εκεί, ο προπονητής, γράφει η εφημερίδα, εκτός από το να του εκφράσει για ακόμη μία φορά το πόσο απαραίτητο τον θεωρεί, του ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, αυτή του σέντερ φορ.

Ο Μάντζουκιτς πείστηκε λόγω της εμπιστοσύνης που έχει στον Αλέγκρι και στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και η παραχώρηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Μίλαν για να δικαιώσουν τον Αλέγκρι και να ξαναφέρουν την ηρεμία στο μυαλό του Μάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου