10 Οκτ 2018

Ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για πρώτη φορά για την υπόθεση της κατηγορίας βιασμού στον Πορτογάλο

Ο δικηγόρος του Κριστιάνο Ρονάλντο με δήλωση του στον Independent τοποθετείται για πρώτη φορά για το θέμα που έχει προκύψει με τις κατηγορίες για βιασμό, υπενθυμίζοντας ότι μιλάμε για κλεμμένα έγγραφα τα οποία μπορούν εύκολα να αλλοιωθούν.

Ο Πέτερ Κρίστιανσεν επέλεξε τον Independent, ένα απολύτως σοβαρό Μέσο, για να τοποθετηθεί για πρώτη φορά για το θέμα με τις κατηγορίες της Καθρίν Μαγιόργκα ότι βιάστηκε τον Ιούνιο του 2009, βάζοντας στο στόχαστρο το Der Spiegel, το οποίο δημοσίευσε πριν λίγα 24ωρα έγγραφα με συνομιλίες που είχε τότε ο Πορτογάλος με τους τότε δικηγόρους του.

Εγγραφα που εκλάπησαν από χάκερς και γι' αυτό κατέληξαν στο Football Leaks κι από εκεί στο Der Spiegel. Εγγραφα τα οποία, όμως, οι χάκερς μπορούν και να αλλάξουν αν θέλουν, να αλλοιώσουν το περιεχόμενο τους, με τον Κρίστιανσεν να το υπενθυμίζει αυτό.

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου του Ρονάλντο.


«Από το 2015 δεκάδες φορείς, μεταξύ των οποίων δικηγορικά γραφεία, από διάφορα μέρη της Ευρώπης δέχθηκαν επίθεση από χάκερς και τα δεδομένα τους έχουν κλαπεί από έναν εγκληματία του κυβερνοχώρου. Ο οποίος, στη συνέχεια, προσπάθησε να πουλήσει αυτές τις πληροφορίες και κάποια ανεύθυνα Μέσα κατέληξαν να δημοσιεύουν κλεμμένα έγγραφα, σημαντικά μέρη των οποίων έχουν αλλοιωθεί ή έχουν εντελώς "κατασκευαστεί".

Ακόμη μία φορά, για να αποφύγω παρεξηγήσεις, επαναλαμβάνω: Η θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο πάντα ήταν και συνεχίζει να είναι η εξής: Αυτό που έγινε το 2009 στο Λας Βέγκας ήταν απολύτως συναινετικό. Ο Κριστιάνο δεν αρνείται ότι μετά δέχθηκε να συνάψει μια συμφωνία, αλλά οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό θα πρέπει να ξεκαθαριστούν: Εκείνη η συμφωνία δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής. Εγινε, απλά, επειδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακολούθησε τις συμβουλές των δικηγόρων του για να βάλει τέλος στις εξωφρενικές εναντίον του κατηγορίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου