27 Οκτ 2018

Τα σχέδια του Αλέγκρι για το εκτός στην Εμπολι δείχνει πόσο σοβαρά υπολογίζει το παιχνίδι

Στο 4-3-3 με τον Ντε Σίλιο βασικό και τριάδα μπροστά αυτή του Ολντ Τράφορντ προσανατολίζεται για το σημερινό ματς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Εμπολι εκτός έδρας με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Τζένοα και τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν την ομάδα να παρατάσσεται με 4-3-3.

Στο τέρμα ο Σέζνι, δεξί μπακ ο Ντε Σίλιο, αριστερό ο Αλεξ Σάντρο και στόπερ οι Μπονούτσι-Κιελίνι. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Μπεντακούρ-Πιάνιτς-Ματουιντί και μπροστά τριάδα θα είναι οι Κουαδράδο-Ρονάλντο-Ντιμπάλα.


Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε θα πρόκειται για την 11άδα του Μάντσεστερ με εξαίρεση τον Ντε Σίλιο αντί του Ζοάο Κανσέλο, γεγονός που δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το ματς ο Αλέγκρι.


1 σχόλιο:

  1. Ξύπνα επιτέλους γαμω τη τρέλα μου. Κόβεις την ομάδα χωρίς λόγο σε ματς που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ mlμε τον αμπαλο τον Ντε Σιλιο. Αν εινα δυνατόν. Βαλτον αν κερδίσουζε, έλεος με τα πειράματα, έλεος. Και εσείς ρε λίγο τσίπα σαν ποδοσφαιριστές δεν έχεται; Να χάνεται από αυτούς; Αιντε θα μας σκάσετε ξανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή