3 Νοε 2018

Μια ανανέωση που μάλλον κοντράρεται στα πραγματικά γεγονότα αλλά η ομάδα θα έχει άλλα σχέδια

Την ημέρα που κυκλοφορούν σενάρια για αποχώρηση του, υπάρχουν ρεπορτάζ και για σχεδόν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, τον οποίο ρεπορτάζ της Rai Sport θέλει να γίνεται ανταλλαγή το καλοκαίρι με τον Στέλιο Μανωλά, σε ένα πιθανό νέο deal ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν και ρεπορτάζ για το αντίθετο. Οπως, για παράδειγμα, αυτό του Sportitalia, το οποίο υποστηρίζει ότι οι συζητήσεις των μπιανκονέρι με τον μάνατζερ του διεθνή αμυντικού για την ανανέωση του συμβολαίου του είναι πλέον σε πάρα πολύ καλό σημείο.


Ο Ρουγκάνι παίρνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως προς το παρόν και με το νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια ως το 2023, θα ανέβει στα 2,5+1 εκατ. ευρώ, με το +1 να είναι μπόνους και να εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών του. Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Ιταλός αμυντικός έχει χάσει αρκετή από την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει η ομάδα και μπορούμε να πούμε πως η ανανέωση είναι κόντρα στα πραγματικά γεγονότα. Για να δούμε πώς θα καταλήξει η υπόθεσή του. Ανανεώνει γιατί τον πιστεύουν ή για να είναι διαπραγματευτικό χαρτί…


1 σχόλιο:

  1. Αυτόν τον δημοσιογραφακο αντιγιουβεντινο που τον βρήκε η νόβα;;; Έπρεπε να ντρέπεται που τον εβαλε. Όλα κατά μας τα έβλεπε εκτός τις φασεις του ματς που τις έβλεπε υπέρ μας ο γκαβός ενωδεν εχει δώσει πέναλτυ μαρς υπέρ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή