23 Νοε 2018

Δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο Ρουγκάνι και η… κοπέλα του

Μια ατάκα Ρωμαίου δημοσιογράφου αποτελεί (και αυτή) μια εξήγηση για το γεγονός ότι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι δεν έχει εξελιχθεί όσο θα έπρεπε.

Εχουμε αναφερθεί κι άλλη φορά στο γεγονός ότι στο Τορίνο προβληματίζονται για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό επειδή έχει τις δυνατότητες να κάνει μεγάλη καριέρα, αλλά δεν είναι 100% συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Και δεν είναι απολύτως συγκεντρωμένος επειδή παίζει να είναι και ο... πιο ερωτευμένος άνθρωπος του πλανήτη.

Η Μικέλα Πέρσικο του έχει πάρει το μυαλό και δεν του το έχει ξαναδώσει πίσω, με συνέπεια να τη βλέπουμε να μιλάει για αυτόν ακόμη και για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.


Το είδαμε με την παρέμβαση της μέσω μιας φωτογραφίας που είχε ανεβάσει στα social media με τον Ντανιέλε να διαβάζει βιβλίο αγγλικών και τώρα έχουμε κι άλλο «χτύπημα»...

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Φράνκο Μέλι του Radio Radio, είπε: «Η κοπέλα του Ρουγκάνι μας είπε ότι μπορεί να φύγει από τη Γιουβέντους και να έρθει στη Ρόμα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το θέμα».

Ελεος ρε Ντανιέλε, πραγματικά δηλαδή...


1 σχόλιο:

  1. Ε τi;;; Στη Γιουβε παιζουν οι αντρες.. Αν ισχυει αυτο, τοτε ο Δανιήλ ας καθισει στο σπιτι μαζί της εσωκλε ιστος .., κι ας υης πλενει και τα πιατα....Chriw il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή