8 Νοε 2018

Ετσι υποδέχτηκε ο προπονητής της Γιουβέντους το 1-2 από τη Μάντσεστερ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχθηκε την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο.

Η Γιουβέντους κυριάρχησε επί της αγγλικής ομάδας, είχε δύο δοκάρια, 3-4 μεγάλες ευκαιρίες και κάμποσες τελικές προσπάθειες, ήταν μπροστά με 1-0 ως το 86’ αλλά τελικά έχασε κιόλας...

Αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανείς με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, αποτέλεσμα όμως που δεν αλλάζει και τα συμπεράσματα του Αλέγκρι ή την πίστη του για τη δουλειά που γίνεται. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής των μπιανκονέρι τόνισε ότι είναι μια ανώδυνη ήττα, ότι είναι μια περίοδος που η Γιουνάιτεντ, όπως φάνηκε και στο πρωτάθλημα της, έχει την τύχη με το μέρος της και αποτύπωσε τι σκέψεις του μέσω του twitter.


«Είναι σωστό να είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά αισιόδοξοι για αυτό που δείξαμε στο γήπεδο. Βελτιώνοντας τα μικρά πράγματα θα επιστρέψουμε σύντομα στο σωστό δρόμο!», ήταν το μήνυμα του Αλέγκρι και αυτό είναι το κλίμα στο Τορίνο μετά από αυτό το παιχνίδι.

Πίκρα για το αποτέλεσμα, εμπιστοσύνη όμως στη δουλειά που γίνεται λόγω της εικόνας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Απλά, ένα από αυτά τα μικρά πράγματα, όπως είπε και ο Αλέγκρι, που θα πρέπει να βελτιώσει η Γιούβε, είναι το να καθαρίζει νωρίτερα τα ματς, αφού φτιάχνει τις φάσεις για αυτό.

Για να μην έχουμε αποτελέσματα από το πουθενά, όπως το χθεσινό...


4 σχόλια:

  1. ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 75-80' ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΣΑΛΙ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΤΙΟΥΜ,ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ!!!ΕΙΤΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ..πΙΟ ΦΟΒΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ...Η Ο ΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΚΕΝΤΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 1-0 Κ ΜΕΤΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ..ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όση δουλειά και να ρίξει η ομάδα, όταν υπάρχει ένας στον πάγκο που με την δειλία του την ευνουχιζει τέτοια αποτελέσματα θα έρθουν και στο μέλλον. Την επόμενη φορά θα είναι και αποκλεισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΕΡΣΙ.., ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.., ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΔΕΙς ΤΟ ΘΑΡΡΟς ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΜΕΤΑΔΙΔΕΙς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΒΟ..Π.Χ. ΚΑΙ ΧΘΕΣ.., ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ..), ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΔΗΛ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΣΙΣΤ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ..ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΧΕΣΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..., ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑς ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμπτωση επαναλαμβανομενη παύει να είναι σύμπτωση.
    Η ομάδα δεν παράγει ποδόσφαιρο , κάνει τα ίδια παιδικά λάθη στα γκολ που τρώει, δεν τελειωνει φάσεις για γκολ που οποιαδηποτε τοπ ομαδα τις έκανε σε εμάς θα έγραφαν. Αυτοματισμοί στο επιθετικό τρίτο σχεδόν ανύπαρκτοι,μόνο με προσωπικές ενέργειες και το ατομικό ταλέντο και κάθετο παιχνίδι,κάθετη πάσα ούτε για αστείο.
    Οι δικαιολογίες για τον Μαξ στέρεψαν,πλέον είναι υπόλογος και για το θέαμα εκτός από τις νίκες.
    Θα το πω πάλι ότι όσο συνεχίζει δεν μας βλέπω για κούπα, αλλά μακάρι να διαψευσθω
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή