19 Νοε 2018

Οι χειρισμοί της Ρεάλ μπορεί να στείλουν τον Μαρτσέλο στο Τορίνο

Οι Ισπανοί επαναφέρουν το θέμα Μαρτσέλο αλλά από την πλευρά του Βραζιλιάνου αυτή τη φορά.

Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο σαν στόχος της Γιουβέντους. Και τώρα, παρουσιάζεται από τους Ισπανούς η Γιούβε σαν στόχος του Μαρτσέλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τον ίδιο, αφού από το περιβάλλον του Φλορεντίνο Πέρεθ επιχειρούν να χρεώσουν και σε αυτόν, όπως και σε κάποιους άλλους παλιούς των αποδυτηρίων, τα φετινά προβλήματα.


Ο Μαρτσέλο, γράφουν οι Ισπανοί, τόνισε πριν λίγες εβδομάδες ότι λατρεύει τη Ρεάλ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνει κι άλλες σκέψεις, με τα δημοσιεύματα λοιπόν να αναφέρουν ότι η Γιουβέντους είναι πάντα στο μυαλό του λόγω του Ρονάλντο και όσων μαθαίνει από αυτόν, αλλά και λόγω των όσων βλέπει μόνος του για τη δουλειά των μπιανκονέρι όλα αυτά τα χρόνια.

Και αυτός είναι ο λόγος που η Γιούβε αποτελεί τον πρώτο του στόχο αν αποφασίσει τελικά, προς το τέλος της σεζόν, ότι θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να ακολουθήσει το παράδειγμα του CR7 και να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Με προορισμό το Τορίνο...


1 σχόλιο:

  1. Δεν υπαρχει παιχτης στο κεντρο, π.χ. Πιρλο, για να βγαζει μπαλιες στον Ροναλντο για να βαρεθει να βαζει γκολ. Ο Πιανιτσ δεν το εχει αυτο ή τελος παντων τον βαζει σε αλλο ρολο. Αρα, θα ακουσουν τον Κριστιανο και για το αριστερο μπακ και για το κεντρο..και οχι τον Αλεγκρι..που θα μας ειχε φερει παιχτες π.χ. Ματις...Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή