4 Νοε 2018

Η κίνηση του Αντρέα Ανιέλι στη βράβευση του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνεται στη Γιουβέντους εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το δείχνει συνεχώς.

Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε όλοι τις δηλώσεις του Πορτογάλου για το κλίμα στους Μαδριλένους και ειδικά με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Στη Γιούβε και με τον Αντρέα Ανιέλι, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και φάνηκε και χθες.

Οι μπιανκονέρι ήθελαν να τιμήσουν τον CR7 για το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός με 400 γκολ (402 για την ακρίβεια) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πριν την έναρξη του ματς με την Κάλιαρι κατέβηκε ο ίδιος ο Ανιέλι για να του παραδώσει μια επετειακή φανέλα. Μια κίνηση που έχει τη δική της σημειολογία καθώς ο πρόεδρος έχει καρπωθεί εξολοκλήρου αυτή τη μεταγραφή (που υλοποίησε ο Φάμπιο Παράτιτσι).


Μετά τη νίκη λοιπόν, όπου ο Κριστιάνο έδωσε ξανά ασίστ, ανέβασε στο Instagram τρεις φωτογραφίες σε ένα ποστ: Στην 1η είναι με τον Ανιέλι, στη 2η δείχνει τη φανέλα με το Νο 400 προς τον κόσμο και στην 3η πανηγυρίζει για κάποιο από τα γκολ.

Σε αυτές τις τρεις φωτογραφίες, ο Ρονάλντο έβαλε την εξής λεζάντα: «Εκτίμηση, στοργή, νίκη! Grande Juve! #finoallafine».


1 σχόλιο:

  1. Μόλις ξεπέρασε τη Σελίνα Γκόμεζ στο instagram. Είναι 1ος απ όλους με 145 εκ. ακόλουθους..!!! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή