13 Νοε 2018

Τα βάζει κατά της Γιούβε και θα φωνάξει μάρτυρες κατηγορίας Αντσελότι και Μουρίνιο

Ο γνωστός Ναπολιτάνος δημοσιογράφος που έχει κηρύξει τον... ανένδοτο στη Γιουβέντους, ετοιμάζει τους Κάρλο Αντσελότι και Ζοσέ Μουρίνιο για μάρτυρες στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος Αντζελο Πιζάνο έγινε γνωστός πέρυσι, όταν αποφάσισε να κινηθεί νομικά για να πετύχει -αλλά δεν το πέτυχε- την επανάληψη του Ιντερ-Γιουβέντους 2-3. Στη συνέχεια, μέσα στο καλοκαίρι, έδωσε μια νέα μάχη, ή τουλάχιστον ανακοίνωσε την έναρξη της, για να αλλάξει η επιγραφή στο Allianz Stadium από «36» σε «34» σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα.


Δεν πέτυχε κάτι ούτε εκεί, αλλά δεν πτοείται και τώρα ετοιμάζεται για νέα αντιπαράθεση. Αντικείμενο αυτή τη φορά είναι τα... ρατσιστικά συνθήματα κατά των Ναπολιτάνων στο Allianz Stadium, με τον Πιζάνι να προαναγγέλλει νέα μήνυση και να γνωστοποιεί ότι προτίθεται να καλέσει ως μάρτυρες κατηγορίας της Γιούβε τους Αντσελότι και Μουρίνιο.

Και κάπως έτσι, ο Αντζελο ο Πιζάνο συνεχίζει να διαφημίζει τον εαυτό του μέσω της Γιουβέντους...


2 σχόλια:

  1. Απορώ γιατί η διοίκηση αφηνει αυτους τους στερημένους καραγκιόζηδες και προπαγανδιστές να εξευτελίζουν το ονομα της ομάδας. Άιντε με τον κάθε ρουφιανοψευτη που κυκλοφορεί. FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή