26 Νοε 2018

Σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την προσωπική του περιπέτεια ο Τζανλούκα Βιάλι

Οι ευχές όλων μας είναι με τον μεγάλο Τζανλούκα Βιάλι, ο οποίος έδωσε και δίνει τον σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του. Με έπαθλο την ίδια τη ζωή του.

Οπως αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους σε συνέντευξη του στην Corriere della Sera, σοκάροντας τους πάντες, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο και φαίνεται πως βγαίνει νικητής.

«Είμαι καλά τώρα, πολύ καλά βασικά. Είναι ένας χρόνος τώρα που επανήλθα στα κιλά μου, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ακόμη σίγουρος πώς θα τελειώσει αυτό το ματς», είπε ο Βιάλι, προσθέτοντας ότι «εκείνη την περίοδο φορούσα μια χοντρή μπλούζα κάτω από το πουκάμισο ώστε να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα, να είμαι εξωτερικά ο Βιάλι που όλοι ήξεραν».

Ο Τζανλούκα τελικά, έπειτα από μια μάχη μηνών, φαίνεται πως βγαίνει νικητής αλλά δεν εφησυχάζει ποτέ, προσπαθώντας πλέον, όπως είπε, να εμπνεύσει τους υπόλοιπους με την ιστορία του, για την οποία έχει βγάλει και βιβλίο.


«Ελπίζω ότι είναι ένα βιβλίο που μπορεί κάποιος να διαβάσει κάποια αποσπάσματα του το βράδυ πριν κοιμηθεί ή το πρωί όταν ξυπνήσει και να εμπνευστεί για τη μάχη, να πάρει δύναμη», είπε σχετικά ο Βιάλι, στέλνοντας και το μήνυμα του προς όλους.

«Μία φράση που μου ήρθε στο μυαλό την περίοδο των θεραπειών, ήταν η εξής: "Είμαστε το προϊόν των σκέψεων μας". Τι εννοώ; Οτι η ζωή μας είναι ένα 10% σε ό,τι αφορά αυτό που θα μας τύχει και ένα 90% σε ό,τι αφορά το πώς θα αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε. Το σημαντικό δεν είναι να νικήσεις, είναι να σκεφτείς σαν νικητής. Ελπίζω, εύχομαι η ιστορία μου να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα».

Forza Gianluca!


1 σχόλιο: