8 Νοε 2018

Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2


6 σχόλια:

  1. Αλέγκρι μόνος σου το έχασες. Πόσο χέστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος να χάνουμε τέτοια ματς. Ποιος ΜΠΑΡΤΖΑΛΙ;; Που είμαστε τρία χρόνια πίσω;; Έλεος δλδ. Αντί για τέσσερα να μας κοροϊδεύει ο Μουρινακος. Ντροπή απλα. Ρε αφανα έλεος με τα τελειώματα. Ούτε τα βασικα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια. Μετα τη συντηριτικουρα νοοτροπια αυτου του προπονητή επι 4 χρονια, κατι α άλλαζε φετος. Δυστχως διαψευστηκαν στο επακρο οι ελπιδες. Chris il Capo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλέγκρι, για μια ακομα φορα, εκανε σεμιναριο για το πώς μια ομάδα μπορει στα τελευταια επτα να χασει ενα αγωνα που τον εχει σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεγκρι κουρασες...φτανει με Μπαρτσαλι...εκοψε την ομαδα,τη μαζεψε πισω για πολλοστη φορα..Καναμε μαγκα τον κομπλεξικο...Κι οι παιχτες τελειωστε τις φασεις...ματς του 4-0 καταφερατε κ το χασατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ματς το χάσαμε επειδή είμασταν άτυχοι-ανίκανοι να το καθαρίσουμε νωρίτερα!Όλα στο πρόγραμμα είναι ..Πάντως είναι ένα πολύ καλό μάθημα νωρίς στην σεζόν...Όλοι θέλουμε να βάζουμε από τέσσερα γκολ σε κάθε ματς αλλά ας έχουμε υπομονή και πίστη σε αυτήν την ομάδα....Η τριάδα μπροστά πρέπει να αποτελείται από ροναλντο μαντζουκιτς και Κόστα (προσωπική άποψη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή