26 Δεκ 2018

Ο Ντάγκλας Κόστα ενδέχεται να είναι το κλειδί για μια μεταγραφή της Γιουβέντους

Οι Αγγλοι γράφουν για τον Ντάγκλας Κόστα και για το πώς αυτός μπορεί να είναι το «κλειδί» για τον Πολ Πογκμπά.

Το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ είναι γνωστό από την περσινή σεζόν, αλλά η Γιουβέντους ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση.

Παράλληλα, γνωστό είναι και το ενδιαφέρον των μπιανκονέρι για τον Πογκμπά, χωρίς όμως -επίσης- να έχει γίνει κάποια συζήτηση με την αγγλική ομάδα.


Αν οι δύο ομάδες θέλουν πάντως, μπορούν να συζητήσουν και για τους δύο... μία και καλή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ θέλει τον Ντάγκλας Κόστα και θα έβλεπε με πολύ καλό μάτι μια πρόταση της Γιούβε για τον Πογκμπά, αρκεί σε αυτή να συμπεριλαμβανόταν ο Βραζιλιάνος.


2 σχόλια:

  1. Ο πογκμπα να καθίσει στην γιουναιντετ και ο Κόστα στην Γιουβέντους. Ας έρθει ένας άλλος προπονητής που να ξέρει να τον χρησιμοποιεί καλύτερα.Και νομίζω ότι ο πρόεδρος αυτό θα πράξει γιατί όλοι έχουμε καταλάβει ότι ο αλεγκρι δεν έχει να δώσει κάτι άλλο και ότι ο κύκλος του τελειώνει φέτος.ολη η αίγλη είναι η Ευρώπη και μόνο .Τα εγχώρια πρωταθλήματα έχουν χάσει την αξία του παρελθόντος. Καλές γιορτές σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον κοστα πρέπει και πογκμπα και λεφτά α μας δώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή