8 Δεκ 2018

Περίεργα πράγματα συνέβησαν στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα

Ερωτήματα προκύπτουν για το διαγωνισμό της Χρυσής Μπάλας, αφού διαβάζουμε ότι ψηφίζουν και... φαντάσματα από Μέσα που δεν υπάρχουν.

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, γενικά, αποκαλύπτονται διάφορα πράγματα μερικές φορές, τα οποία είτε σε βάζουν σε σκέψεις για το τι μπορεί να γίνεται συνολικά, είτε σε κάνουν να έχεις ακόμη περισσότερες υποψίες.

Οπως και να έχει, προκαλεί μεγάλη αίσθηση το να διαβάζεις ότι για τη Χρυσή Μπάλα ψήφισε δημοσιογράφος που... δεν υπάρχει, εκπροσωπώντας Μέσο που... δεν υπάρχει, υπό τη σκέπη μιας σημαίας που... δεν υπάρχει.


Μιλάμε για μυθικά πράγματα, αλλά έγινε κι αυτό όπως βλέπουμε, αφού αποκαλύπτεται ότι πήρε μέρος στην ψηφοφορία -επιλέγοντας για νικητή τον Μπαπέ και μετά τον Μόντριτς- κάποιος Αμπντού Μπόινα από το Μέσο «Albaladcomores», της χώρας Κομόρες...



Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο Μέσο έχει σταματήσει να υπάρχει εδώ και έξι χρόνια, ενώ ποτέ δεν εργαζόταν σε αυτό κάποιος με το όνομα Αμπντού Μπόινα. Και η σημαία της χώρας Κομόρες που χρησιμοποίησε το France Football, από ό,τι διαβάζουμε, δεν υπάρχει, δεν ισχύει.

Εντυπωσιακά πράγματα...


1 σχόλιο:

  1. οΟλοι ξερουν οτι δεν τα παιρνει παντα ο καλυτερος.. Π.χ. αφου το πηρε ο Μόντριτς, ειδικα εντελώς αδικα για το Τσαμπινος, και τη χρυση μπαλα.. τι παραπανω εχει απο τον Ινιεστα..οταν η Ισπανια επαιρνε παγκοσμιο, ευρωπαικό και η Μπαρτσελονα Τσαμπιονς; Και φετος π.χ. γιατι να μην το παρει ο Ματουιντί που πήρε και Παγκσμιο και πρωταθλημα ή ο Μπαμπε που κι αυτος πήρε και πρωταθλημα ή ο Κρισμάν; Chriw il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή