25 Δεκ 2018

Ποια ήταν η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση για μεταγραφή της Γιούβε;

Ο Φάμπιο Παράτιτσι αποκάλυψε ποια ήταν η πιο μακρά διαπραγμάτευση για μεταγραφή της Γιουβέντους και εξήγησε γιατί η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εύκολη.

Ο νέος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των μπιανκονέρι παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia, όπου του ζητήθηκε να αποκαλύψει ποια μεταγραφική υπόθεση ήταν η πιο χρονοβόρα.

«Νομίζω πως ήταν αυτή του Τέβες, γιατί ήταν ένας παίκτης με τον οποίο συζητήσαμε από την πρώτη μας σεζόν (2010-11) στη Γιουβέντους. Μιλήσαμε στο τέλος της σεζόν, στην οποία δεν τα είχαμε πάει καλά, δεν είχαμε βγει στο Champions League. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι δύσκολο να πείσεις τον μεγάλο παίκτη, αλλά ο Τέβες μας είπε τότε: "Ναι, ναι στη Γιούβε θα ερχόμουν και χωρίς το Champions League". Το θέμα όμως, δεν προχώρησε μετά, για οικονομικούς λόγους και άλλους. Παραμείναμε σε επαφή όμως, ήταν πάντα στόχος μου να πάρουμε τον Τέβες και τελικά, αφού αρχίσαμε το 2010, κλείσαμε τη μεταγραφή το 2013», είπε ο Παράτιτσι, ο οποίος ρωτήθηκε και για τη μεταγραφή του CR7.


«Με τον Κριστιάνο ήταν αρκετά απλό επειδή ο ίδιος είχε στο μυαλό του τη Γιουβέντους. Δεν υπήρχε λόγος, δηλαδή, να μπούμε στη διαδικασία να τον πείσουμε. Νομίζω μετά τον τελικό του Champions League, στα τέλη Μαΐου, μας είπε ότι "αν εσείς, αν η Γιούβε θέλει, εγώ έρχομαι". Και μετά, όπως έχω ξαναπεί, όταν βρεθήκαμε με τον Μέντες για την υπόθεση Κανσέλο, μας είπε για τον Κριστιάνο και όλα πήραν τον δρόμο τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου