10 Δεκ 2018

Τι πιστεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το μεγαλύτερο όνειρο της Γιουβέντους, της διοίκησης και των οπαδών;

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στις ιταλικές εφημερίδες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δε γινόταν φυσικά να μη μιλήσει για το Champions League.

Είναι το τρόπαιο που κυνηγάει η Γιουβέντους από το 1996, είναι η διοργάνωση στην οποία ο Πορτογάλος κάνει τη διαφορά όσο κανείς άλλος, είναι ο βασικός στόχος για τη φετινή σεζόν.

Το Champions League είναι αυτό που θέλουν όλοι στους μπιανκονέρι, είναι ο λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε βασικά ο Κριστιάνο και όταν ρωτήθηκε για το αν η Γιούβε θα κατακτήσει με αυτόν το τρόπαιο, έδωσε την συμβουλή του.

«Δεν είναι ατομικό άθλημα, εγώ είμαι σίγουρος για το τι μπορώ να κάνω, αλλά το άθλημα είναι ομαδικό. Αυτό που λέω πάντα, είναι ότι το Champions League δεν πρέπει να είναι εμμονή, είναι λάθος να είναι εμμονή. Πρέπει να προετοιμαστείς με ηρεμία», είπε αρχικά ο Ρονάλντο και πρόσθεσε.


«Στη Ρεάλ, για παράδειγμα, υπήρχε μια τεράστια εμμονή με την Decima (το 10ο Champions League) και αυτό δεν έκανε καλό, γιατί η στιγμή που μπορεί να νικήσεις, είναι αυτή στην οποία θα είσαι πιο ήρεμος, πιο χαλαρός. Το Champions League, ναι, είναι ένας στόχος, ένα όνειρο, όλοι το θέλουμε αλλά πρέπει να φτάσουμε εκεί βήμα-βήμα. Δείτε το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που χάσαμε στο Τορίνο, αν ήταν προημιτελικός, θα είχαμε αποκλειστεί μετά από ένα τέτοιο ματς με τόσες ευκαιρίες. Χρειάζεται και λίγη τύχη, χρειάζεται το σωστό timing, οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος σου».


1 σχόλιο:

  1. Δε φτάνει ένα Champions League.. Είμαστε πολύ σε σύγκριση με τις πολύ μεγάλες ομάδες που έχουν από 5 και πάνω, ενώ εμείς μόνο 2! Θυμάμαι ότο τουλάχιστον μέχρι το 1998 που εφυγα μετα από χρονια φοιτητής απο τη Ιταλία, ότι μεγαλύτερη σημασία ειλικρινά δινόταν στο να κατακτηθεί το scudetto παρά το Champions League!, για το οποίο υπήρχε ένα στυλ... σαν αδιαφορία θα έλεγα..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή