14 Δεκ 2018

Μοράτι: Τώρα θα πρέπει να το δεχθούν και οι Γιουβεντίνοι

Ο Μάσιμο Μοράτι βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά για το Calciopoli, αρνούμενος να δει την πραγματικότητα και επιλέγοντας την «εικονική πραγματικότητα».

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας έβαλε το νομικό τέλος σε αυτή την ιστορία, αποφασίζοντας ότι δεν μπορεί να παρέμβει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, άρα απορρίπτει την έφεση της Γιουβέντους.

Αυτή η έφεση βασιζόταν πάνω στην αποκάλυψη του αθλητικού εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι, το 2011, σύμφωνα με τον οποίο η Ιντερ έκανε χειρότερα από όσα καταλογίστηκαν στη Γιούβε το 2006, αλλά όταν έγιναν γνωστά είχαν συμπληρωθεί πέντε χρόνια, άρα οι νερατζούρι σώθηκαν λόγω παραγραφής.


Γεγονός που αρνούνται να δουν οι της Ιντερ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μοράτι: «Ολα κανονικά, αυτή η απόφαση είναι συνέπεια αυτών που έγιναν τότε. Ολα καλά επομένως, είναι ένα κανονικό scudetto και τώρα θα πρέπει να το δεχθούν και οι Γιουβεντίνοι. Εγώ, όπως και να έχει, ήμουν σίγουρος».


2 σχόλια:

  1. Καλή διάλυση κω@@φιδα!! Καλύτερα στη β και χωρίς αποδείξεις και επιστροφή με κυρίαρχη που πονάει παρά πετσινο και στα χαρτιά και στα επόμενα σφάξιμο σε όλη την Ιταλία!! FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να αρνείται να δει την πραγματικότητα απλώς για εγωκεκντρικους σκοπούς και μόνο δεν θα το παραδεχτεί ποτέ..άλλωστε μιλάμε για τον αρχιτέκτονα αυτής της ιστορίας!Όπως και να έχει ο χρόνος πάντοτε αποκαθιστά την αλήθεια Και η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους είναι και θα παραμείνει η πιο δυνατή ιταλική ομάδα διαχρονικά!

    Αυτήν την αλήθεια την γνωρίζει πολύ καλά και ο μορατι και όλος ο κόσμος άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι γιατί όπως και σε όλα τα πράγματα στην ζωή όλοι γνωρίζουν κατά βάθος την αλήθεια όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή