12 Ιαν 2019

Δέκα προσωπικότητες του ποδοσφαίρου αποθεώνουν τη μεταγραφή της Γιουβέντους

Από τον Αρσέν Βενγκέρ ως τον Αντρέα Πίρλο και από τον Πατρίκ Βιεϊρά ως τον Στίεβν Τζέραρντ, όλοι είχαν να πουν κάτι καλό για τον Ααρον Ράμσεϊ.

Ο Ουαλός χαφ της Αρσεναλ αναμένεται να ολοκληρώσει τις προσεχείς ημέρες, με ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, τη μεταγραφή του -για το καλοκαίρι- στη Γιουβέντους και η Tuttosport συγκέντρωσε τις ατάκες δέκα ανθρώπων που έχουν μιλήσει για αυτόν, ώστε ο κόσμος των μπιανκονέρι να τον «γνωρίσει» καλύτερα.

Ας δούμε ποιος είπε τι για τον 28χρονο χαφ...

Αρσέν Βενγκέρ
«Ο Ράμσεϊ είχε πάντα μεγάλη αυτοεκτίμηση, πάντα είχε σπουδαία προσωπικότητα. Είναι ένας πλήρης ποδοσφαιριστής. Μπορεί να αμυνθεί, να επιτεθεί, να σκοράρει. Τι περισσότερο να του ζητήσεις;».

Γκάρεθ Μπέιλ
«Ο Ααρον Ράμσεϊ είναι ένας από τους καλύτερους που έχω παίξει. Εχει σπουδαία ποιότητα.

Στίβεν Τζέραρντ
«Οταν είναι σε φόρμα, είναι ο καλύτερος επιθετικός μέσος της Premier League».

Φρανκ Λαμπάρντ
«Είμαι ένας σπουδαίος φαν του Ααρον Ράμσεϊ, γύρω του μπορείς να χτίσεις μια ομάδα».

Χένρικ Μικιταριάν
«Είναι πολύ απλό να παίζεις δίπλα στον Ράμσεϊ γιατί κοιτάζει πάντα να βοηθήσει την ομάδα. Σκοράρει, δίνει ασίστ, κάνει τάκλιν, κλέβει μπάλες. Εχει γίνει ένα σύμβολο για την ομάδα».


Πατρίκ Βιεϊρά (μετά τη σεζόν 2013-14)
«Ο Ααρον ήταν ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής, όχι μόνο για τα γκολ που έβαλε αλλά και για τις ευκαιρίες που δημιούργησε».

Μίκαελ Μπάλακ
«Για μένα ο Ααρον Ράμσεϊ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Euro 2016».

Γκρεγκ Μπέλαμι (το 2015)
«Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει και το πώς εξελίσσει το παιχνίδι του. Είναι ένας από τους καλύτερους χαφ του κόσμου, είναι σε φόρμα και γι' αυτό τον θέλει η Μπαρτσελόνα».

Αντρέα Πίρλο
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο. Είναι ένας πλήρης παίκτης που μπορεί πρακτικά να κάνει τα πάντα και επιπλέον σκοράρει πολύ. Ο Ράμσεϊ θα ήταν μια σπουδαία μεταγραφή».

Αλεξάντρ Λάκαζετ
«Ο Ααρον Ράμσεϊ είναι ένας θρύλος του κλαμπ, είναι ένα παράδειγμα για όλους τους νεαρούς. Δίνει στην ομάδα σταθερότητα, ποιότητα και leadership. Δουλεύει περισσότερο από όλους, είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας».


1 σχόλιο:

  1. Η μεταγραφή για 10-15 εκ. θα μπορουσε να ειχε γινει τωρα. Αλλα πώς θα εβγαζε π.χ. τον Κεντίρα ο Αλέγκρι εκτος λιστας Ευρωπης; Αρα , μη λεμε οτι πανω απ όλα ειναι ηουμενο αρθρο. Υπαρχουν και οι τραυματισμοι,π.χ. τωρα Μαντζουκιτς, αλλα όπως και να χει ο Ουαλός θα ηταν πολυ καλυτερος απο τον κατα τα αλλα πολυ συμπαθη και επαγγελματια Κεντιρα.. Η ομαδα ομως θα επρεπε να ειναι πανω απο συμπαθειεςν Δε φτανουν 5 κεντρωοι όπως δηλωσε και γραφετε κι εσεις εδω στο προηγ ομαδα, γιατι υπαρχουν οι συμπαθειες όπως βλεπουμε πάνω απ την ομαδα. Ελπιζω αυτες οι συμπαθειες να μη φανουν μοιραιες για όλους τους φετινους στχους, γαιτι ακομα δεν κερδισαμε τιποτα για φετος. Με γιουβεντίνικη ``αρρώστια``... Chris il Capo. FINO ALLA FINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή