14 Ιαν 2019

Μια αγωνιστική λεπτομέρεια για τον Ντιμπάλα που ίσως δεν πρέπει να περάσει έτσι

Το θέμα με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Γιουβέντους για τον Ισκο και από άλλες ομάδες για τον Πάουλο Ντιμπάλα, καλό θα είναι να μην το προσπεράσουμε έτσι απλά.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Αργεντίνο της Γιούβε, ο οποίος καθιερώνεται πλέον ως ο παίκτης που κινείται πίσω από τους επιθετικούς και ουσιαστικά παντού από το κέντρο και μπροστά. Αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνεται ο αριθμός των γκολ του Ντιμπάλα, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν αγχώνεται για αυτό.

Ο προπονητής ζητάει από τον Ντιμπάλα περισσότερο ασίστ και γενικά δημιουργία φάσεων μπροστά και λιγότερο το γκολ, δηλαδή με λίγα λόγια ο Αλέγκρι θέλει από τον Πάουλο να παίζει όπως ο Ισκο. Ο οποίος Ισκο, παράλληλα, είναι ένας από τους... έρωτες του Μαξ, ο οποίος κάθε χρόνο φέρεται να ονειρεύεται την απόκτηση του.


Την ίδια ώρα, διαβάζουμε συχνά-πυκνά διάφορα δημοσιεύματα από Γερμανία, Ισπανία ή Αγγλία για τον Ντιμπάλα και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες. Μια κατάσταση, πάνω-κάτω, όπως αυτή που επικρατούσε με τον Πολ Πογκμπά κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16, στο τέλος της οποίας πουλήθηκε.

Να συμβεί κάτι τέτοιο και με τον Πάουλο; Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, αλλά αν η Γιουβέντους θέλει από τον Ντιμπάλα να παίζει σαν Ισκο, και βλέπει ότι ο... κανονικός Ισκο μπορεί να είναι διαθέσιμος για μεταγραφή, γιατί να το αποκλείσει κάποιος;


2 σχόλια:

  1. Αν σε ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή, όπως φημολογείται, ο αντικαταστάτης τον βάζει στην θέση που έμαθε από μικρός (ίσως να λέγαμε και την φυσική του θέση) ως δεύτερος επιθετικός, που έπαιξε και στον αγώνα με την Young Boys στο 3-0, να το θυμηθείτε ότι θα ξεχάσουμε πολλούς Icardi και Salah με τα νούμερα του Dybalaκου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια θα γίνει καμία αναφορά στα γα..κάναλα που τα πληρώνουμε κι όλας για να μας δείχνουν κάθε χωριό Αγγλίας και όχι τα παιχνίδια της Γιουβε και γενικα του κυπέλλου και του σούπερ καπ;; Έλεος με τη προπαγάνδα που έχουν περάσει στο ελλαδισταν με το κωλ.νησο και το κάθε χωριό και το Ρεάλ - Μπαρτσελονα. Τσουρέκια μας τα έκαναν και εμεις απλα νιώθουμε παρασιτικοί. Έλεος και μετά έχεις τον κάθε γελοιο 20χρόνο να σου τη λέει για Ιταλια και ΓΙΟΥΒΕ. SOLO JUVE FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή