7 Ιαν 2019

Η συγκινητική ιστορία του μικρού Μπράιαν της Γιούβε που ηλέκτρισε τον Πογκμπά

Ενας πιτσιρικάς από τις ακαδημίες της Γιουβέντους βγήκε νικητής από τη σπουδαιότερη μάχη της ζωής του, προκαλώντας συγκίνηση σε όλους και ειδικά στον Πολ Πογκμπά.

Ηταν η σεζόν 2015-16 όταν ο Γάλλος είχε πανηγυρίσει ένα γκολ σηκώνοντας τη φανέλα της Γιούβε για να φανεί το μήνυμα που είχε γραμμένο στο φανελάκι: «Μπράιν είμαι μαζί σου».

Ποιος είναι ο Μπράιν;

Ενα παιδάκι από τις ακαδημίες των μπιανκονέρι, γεννηθείς το 2004 και με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το 2015, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.


Τότε άρχισε η μεγάλη μάχη του πιτσιρικά, ο οποίος βγήκε νικητής όπως έγινε γνωστό χθες, κάνοντας ευτυχισμένους τους πάντες. Συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, του Πογκμπά, ο οποίος μέσω των social media και της Gazzetta dello Sport αναφέρθηκε στο θέμα.

«Αυτή είναι ευλογία. Είμαι υπερήφανος για σένα φίλε μου. Σε ευχαριστώ επειδή είσαι έμπνευση για εμένα και πολλούς άλλους. Ελπίζω να σε ξαναδώ σύντομα», ήταν το μήνυμα του Γάλλου χαφ, ο οποίος μίλησε και στη GdS: «Είναι προνόμιο το να έχω έστω ένα μικρό ρόλο στην ιστορία του Μπράιαν. Είμαι ηλεκτρισμένος από τη σκέψη ότι θα τον δω ξανά να στέκεται στα πόδια του και του εύχομαι τα καλύτερα».


3 σχόλια:

  1. Στην Juventus το να νικάς είναι το μόνο που μετράει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλυτερη μεταγραφη μας για φετος ο πιτσιρικας Μπραιαν.πανω απο ολα η υγεια τον παιδιων ολου τογ κοσμου.Forza Juve Forza Μπραιαν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή