6 Ιαν 2019

Η σίγουρη αλλαγή που θα κάνει στη ζωή του ο Αλέγκρι μέσα στο 2019

Η La Stampa γράφει σήμερα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το μέλλον του που μπορεί να έχει αλλαγές.

Αγωνιστική δράση δεν υπάρχει και έτσι η εφημερίδα των Ανιέλι αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της στον προπονητή της Γιουβέντους και σε όσα μπορεί να αλλάξουν μέσα στο 2019.

Η La Stampa γράφει για το πώς ο Μαξ κυνηγάει τους Λίπι-Τραπατόνι και θέλει το Champions League για να μπει στην κατηγορία τους, προσθέτοντας όμως ότι το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν είναι αμφίβολο, κάνοντας αναφορά στα αγγλικά και ισπανικά σενάρια για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.


Οπως και να έχει, μία είναι η σίγουρη αλλαγή στη ζωή του Αλέγκρι μέσα στο 2019 -καταλήγει η εφημερίδα- και είναι ο γάμος του με τη σύντροφο του τον προσεχή Ιούνιο.

Μακάρι ως πρωταθλητής Ευρώπης...


1 σχόλιο:

  1. Το ότι θα αντικατασταθεί ο προπονητήςτο καλοκαίρι, μάλλον απο τον Ζιντ, είναι σιγουρο, ακόμα κι αν πάρει το Champions η διοικηση θα κανει την αλλαγή. Και μακαρι να γινει η αλλαγη εχοντας κατακτησει και αυτο το πολυποθητο τροπαιο, γιατι στην Ιταλία έπαιζε χωρις αντιπαλη ομαδα! Και ο Γκατουζο π.χ. να ηταν προπονητης θα τα επαιρνε όλα τα πρωταθληματα.
    Για το Champions εχω μεγαλες επιφυλαξεις για τους εξης λγους:
    Δεν παιζει, ειδικα στα εκτός, για να κερδισει και με σκορ, παρα μονο όταν εχει το αυγο στον κώλο και τοτε ειναι αναγκασμενος να το κανει, π.χ. Μοναχο, Μαδριτη περσυ. Δηλ σ αυτα τα ματς η ομαδα εδειξε οτι μπορει τα παντα αρκει να θελει.. Φετος κερδισε οσα επρεπε και μετα που δεν ειχε το αβγο στον κωλο εχασε 2 ματς σιγουρα, που αν ηταν νοκ αουτ ή τελικος ..θα ηταν αυτοκτονια. Αντιπαλοι φετος για μενα ειναι πιο πολυ η PSG k Barcelona. Η ομαδα πασχει στο κεντρο, αλλα δε θ αλλαξει τον κατα τα αλλα συμπαθεστατο Κεντιρα, που ομως περπαταει.. Παιρνει αυτο το ρισκο γιατι τωρα η ομαδα χρειαζεται τον ΠογΚμπά.. ΔηΛ για να κερδισει τελικο Champions, ο μόνος τροπος που βλεπω ειναι να παει στα πεναλτυ, γιατι και να κερδιζουμε θα γυρισει την ομαδα πισω και θα ισοθαριστουμε.. Τέλος παντων, το Τσαμπιονς δεν το εχει..και μακαρι να αλλαξει φετς κατι, εστω απο τυχη και να το παρουμε! FIN AA FINE..Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή