8 Ιαν 2019

Ανατροπή στην υπόθεση Πιάτσα

Ο τραυματισμός του Κουαδράδο και το ενδιαφέρον της Φούλαμ κινητοποιούν τη Γιουβέντους στο θέμα του Πιάτσα, με τη Φιορεντίνα όμως να βάζει εμπόδια.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν φήμες για επιστροφή του Κροάτη εξτρέμ και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όντως υπάρχουν τέτοιες σκέψεις, αφού χθες ο Φάμπιο Παράτιτσι συναντήθηκε τόσο με τον μάνατζερ του παίκτη όσο και με τον Πανταλέο Κορβίνο, τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Φλωρεντίας.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η Γιούβε σκέφτεται την επιστροφή του Πιάτσα, τόσο επειδή υπάρχει χώρος για αυτόν στο ρόστερ μετά τον τραυματισμό και την επέμβαση του Κουαδράδο, όσο κι επειδή η Φούλαμ ενδιαφέρεται και μπορεί να δώσει τα λεφτά που... ίσως δώσει η Φιορεντίνα, αφού τον έχει πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς και όχι ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς. Μία σκέψη που πριν λίγο καιρό δεν ήταν καν στα πλάνα των μπιανκονέρι.


Το θέμα, πάντως, είναι ότι στη χθεσινή συνάντηση ο Κορβίνο υποστήριξε ότι επιθυμία των Τοσκανών είναι να κρατήσουν τον Πιάτσα, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να υπάρξει και νέο ραντεβού.


1 σχόλιο:

  1. Έχουμε γεμίσει εξτρεμ λόγω του συστήματος ντιμπαλα ροναλντο νταγκλας που σχεδόν δεν παίζει μπερνα ακόμα και ο κανσελο που έχει χρησιμοποιηθεί εκεί είμαστε υπερπληρεις τσάμπα δεν θα πάρει χρόνο σε άλλη ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή