24 Φεβ 2019

Η οικονομική ζημιά που θα πάθει η Γιούβε αν δεν περάσει την Ατλέτικο

Στη ρεβάνς με την Ατλέτικο, η Γιουβέντους παίζει τη χρονιά της.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και το πρεστίζ της Κυρίας αλλά και το οικονομικό. Για κάποιους, είναι κυρίως το οικονομικό.

Η εταιρεία από το Τορίνο έχει περάσει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς. Οταν ο Αντρέα Ανιέλι δήλωνε θα κάνουμε τη Γιουβέντους Νο 1 κλαμπ στην κόσμο, κακά το ψέματα, το δήλωνε και το σχεδιάζει γιατί θα αυξηθούν τα κέρδη της ομάδας.


Οι μπιανκονέρι μετά την ήττα με 2-0 στη Μαδρίτη έχουν δύσκολο έργο, σε καμία περίπτωση ακατόρθωτο. Αν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει μια μεγάλη σκοτούρα στο κεφάλι του, ο Αντρέα Ανιέλι έχει μια μεγαλύτερη.

Ο σύλλογος, βλέπετε, θα απολέσει περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ αν η Γιούβε δεν προχωρήσει στη διοργάνωση του Champions League. Ποσό που σίγουρα δεν είναι μικρό και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε να χάσουν οι Τορινέζοι. Βέβαια, αυτή η ζημιά είναι η σίγουρη καθώς υπάρχουν και άλλα διαφυγόντα κέρδη. Από τα εισιτήρια μέχρι την πτώση της μετοχής της ομάδας και την πτώση στις πωλήσεις προϊόντων από τα επίσημα καταστήματα.


2 σχόλια:

  1. Αν χαναμε με 2-1 θα ηταν πιο δυσκολο , γιατι ο Αλεγκρι θα επαιζε ως συνηθως συντηριτικουρα μεχρι το τελος, να κανουμε το 1-0 δηλ. και μαλλον θα κατεληγε 0-0 ή να φαμε γκολ. Τωρα, οπως σε Μοναχο, ΜΛονδινο, Μαδριτη εχει το αυγο στον κωλο κ θα παιξει αναγκαστικα μπαλα..αν και φοβαμαι πως αν γινει το 2-0 θα γυρισει την ομαδα πισω παλι και θα φαμε γκολ..
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗς, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.. ΠΑΡΟΛ` ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ , ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.., ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ..ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΝΕ..Chris il Cap..FINO ALLA FINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας μην ειναι καν στο παγκο...φιλε μου εγραψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή