4 Μαρ 2019

Αλέγκρι: Μπορεί να βρεθούμε στο 70ο λεπτό με την Ατλέτικο χωρίς να έχουμε σκοράρει, αυτό δε σημαίνει πως θα έχουμε αποκλειστεί

Με τη διοίκηση της Γιουβέντους σκοπεύει να κάτσει τις επόμενες ημέρες ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για να δει το μέλλον του στο Τορίνο.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, βάσει των δηλώσεών του το τελευταίο διάστημα, δείχνει πως θα ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο αλλά δείχνει και κουρασμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσα συμβαίνουν γύρω από το όνομά του.


«Θα καθίσουμε να μιλήσουμε γι' αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Γιουβέντους αλλά χρειάζονται δύο [πλευρές] για να υπάρχει μια συμφωνία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ήταν η ατάκα του.

Για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο, ο Μαξ είπε: «Χρειαζόμαστε υπομονή και καθαρό μυαλό. Μπορεί να βρεθούμε στο 70ο λεπτό χωρίς να έχουμε σκοράρει. Αυτό δε σημαίνει πως θα έχουμε αποκλειστεί. Είναι σημαντικό να διώξουμε την πίεση. Πρέπει να διώξουμε το άγχος και να παίξουμε χαλαροί ώστε να έχουμε τις πιθανότητές μας».


1 σχόλιο:

  1. Όχι να παίξεις χαλαρός χωρίς πίεση αλλά να μπεις στο ματς με την νοοτροπία ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Να μασας σίδερο και το πάθος να περισσεύει, ειδικά απέναντι στους Ισπανούς,που θα κάνουν καθυστέρηση από το 1'.Πάμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή