21 Απρ 2019

Το αποκλειστικό θέμα της Tuttosport για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Γιουβέντους έφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο για να κατακτήσει το Champions League. Αυτό δεν έγινε. Τουλάχιστον την πρώτη του σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η αποτυχία στην Ευρώπη γέννησε θέμα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στα μέσα της εβδομάδα και λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ, έχει τάσεις φυγής.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η Tuttosport με αποκλειστικό θέμα στο φύλλο του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλαδή, είχε έναν πηγαίο τίτλο για τον Κριστιάνο: «Solo Juve».

Ο CR7 σκέφτεται μόνο τη Γιούβε. Αυτό ανέλυσε το ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες, αναφέροντας πως δεν προκύπτουν από πουθενά όσα γράφτηκαν για τον Πορτογάλο.


Μετά το τέλος του Γιούβε-Φιορεντίνα, ένα ματς που η Κυρία κατέκτησε και μαθηματικά το 8ο σερί σκουντέτο και ο Κριστιάνο έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, το Νο 7 της Γιούβε μίλησε για την επόμενη μέρα.

Το βασικό θέμα της Tuttosrpot, ουσιαστικά επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο Κριστιάνο


«Μένω στη Γιουβέντους 1.000%. Κατέκτησα το πρωτάθλημα και στην Ιταλία και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Πρώτη μου χρονιά εδώ με πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ. Η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερη», είπε. Και συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε του χρόνου για το Champions League. Δεν τα καταφέραμε φέτος αλλά εντάξει, δεν είναι δράμα. Η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από την φετινή που είναι έτσι κι αλλιώς καλή».

Απομένει να δούμε τι θα συμβεί και στην πράξη αλλά στην παρούσα φάση, αυτά είναι τα δεδομένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου