25 Απρ 2019

Η καθοριστική συνάντηση του Κριστιάνο με τον Ανιέλι και οι εγγυήσεις που θα ζητήσει ο Πορτογάλος

Η Corriere della Sport με πρωτοσέλιδό της αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζητήσει μεταγραφές από τον Αντρέα Ανιέλι. Και δε μένει εκεί, αναφέρει ονόματα.

Το κοντινό μέλλον θα δείξει για το αν θα βγει η συγκεκριμένη είδηση. Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι πως ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα βρεθεί με τον πρόεδρο της Γιουβέντους. Με σκοπό να δει το πλάνο του δεύτερου.

Μπορεί να το κάνει αυτό ο CR7; Μπορεί γιατί η δυναμική του του το επιτρέπει. Ο Πορτογάλος δε χάρηκε που αποκλείστηκε από τους «8» του Champions League και θέλει να δει πως θα αποτραπεί κάτι τέτοιο την επόμενη σεζόν. Είναι τελειομανής και μανιακός με την επιτυχία. Γνωστό αυτό, όπως είναι γνωστή -ή φυσιολογική- η επιρροή του που ασκεί στις ομάδες που βρίσκεται (σύλλογοι ή εθνική).

Ενα διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο. Από την άλλη, ουδείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στο Τορίνο. Η χρονιά που έρχεται είναι κομβική για το μέλλον του ίδιου του ποδοσφαιριστή στο Allianz Stadium.


Ετσι, η συνάντηση κορυφής, και έχει κυριολεκτική έννοια αυτός ο χαρακτηρισμός, μεταξύ των δύο πλευρών θα δείξει τις προθέσεις του Πορτογάλου αλλά και τις κινήσεις του προέδρου της Γιουβέντους. Ο Αντρέα Ανιέλι αναμένεται να υποστηρίξει τη μεταγραφή του και να ρίξει μια δυνατή ζαριά στο Champions League της ερχόμενης σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζητήσει εγγυήσεις. Ενίσχυση δηλαδή. Συμπαίκτες που θα βοηθήσουν τον ίδιο και την ομάδα να πάει ακόμη ψηλότερα. Με αρκετή δόση υπερβολής και αίσθηση του χιούμορ, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο CR7 ενδέχεται να δώσει «χαρτάκι» στον Ανιέλι.


2 σχόλια:

  1. Αυτοι οι Ιταλοι ξεπερνανε σε "παπαριες" κ τα δικα μας "φυντανια" δημοσιογραφιας!!!
    Θα κατσει ολοκληρος Ανιελι που εσκασε 300 εκ για τον CR7 (συνολικο κοστος μεταγραφης) ποιον θα παρει,ποιον θα φερει ...
    Γελανε κ τα τσιμεντα!
    Μονο γελια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προπονητή πρέπει να αλλάξει... Το ποδόσφαιρο που παίζει η Γιουβέντους με τον Ανιελι, είναι - προ πολλού - ξεπερασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή