27 Απρ 2019

Κατάλαβαν πως ο Μαρκίσιο θα ήταν βαρίδι στη Γιούβε, γι’ αυτό και τον έδιωξαν

Στην αρχή της σεζόν, η Γιουβέντους ανακοίνωνε το τέλος της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Μαρκίσιο. Ενα κεφάλαιο 25 ετών ολοκληρωνόταν…

Σήμερα, οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν που αποδεσμεύτηκε ο Ιταλός μέσος, οι άνθρωποι των μπιανκονέρι λογικά θα αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφασή τους.

Δικαιωμένοι όχι γιατί έδιωξαν έναν παίκτη που ήταν κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας αλλά γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ουσιαστικά δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει, μετά τον τραυματισμό του τον Μάρτιο του 2016, σε ανταγωνιστικό επίπεδο.


Ο Μαρκίσιο τραυματίστηκε και στη Ζενίτ, χειρουργήθηκε ξανά και μείνει εκτός για τρεις μήνες. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως η καριέρα του δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές και δύσκολα μια ομάδα μπορεί να επενδύσει ουσιαστικά στον ίδιο.

Στη Γιούβε, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν του έδινε χρόνο συμμετοχής. Πιθανό να είχε διακρίνει πως δεν μπορεί να ακολουθήσει. Ο ποδοσφαιριστής, όπως ήταν φυσικό, έβγαζε γκρίνια, μια γκρίνια που συμμετείχε ακόμη και η… γυναίκα του με μπηχτές. Κανείς δε χάρηκε όταν έφυγε ο Μαρκίσιο. Μάλλον ούτε και αυτοί που τον έδιωξαν. Αλλά επειδή σκέφτηκαν ως εταιρεία, έβλεπαν πως ο Κλαούντιο θα ήταν βαρίδι για τη Γιούβε. Γι’ αυτό και επέλεξαν να τον τελειώσουν.


1 σχόλιο:

  1. καλυτερα τραυματια μαρκισιο στην ομαδα απο κεντιρα που ακομα και οταν παιζει , παιζει σαν τραυματιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή