6 Μαΐ 2019

Ο Πιάνιτς αποθεώνει την Παρί και δηλώνει: Είναι μία από τις 8 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και χτυπάει το Champions League

Δηλώσεις που μπορεί να ερμηνευτούν κατά το δοκούν έκανε ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Μιλώντας στο Canal+ ο μέσος της Γιουβέντους, λίγο πολύ, αποθέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως είπε, «είναι η ομάδα που όλοι θα ήθελαν να παίζουν εκεί».

«Για τα επόμενα χρόνια ο στόχος μου είναι να κερδίσω το Champions League», είπε ο Πιάνιτς. «Είμαι σε μια ομάδα για την οποία τρέφω μεγάλο σεβασμό. Το μέλλον; Ολα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο αλλά χρειάζεται συμφωνία από όλες τις πλευρές», πρόσθεσε.


Για να συμπληρώσει: «Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, και μετά τις διακοπές, θα μιλήσουμε για το μέλλον. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις 8 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θέλουν να πετύχουν το επόμενο βήμα στο Champions League. Ολοι θα ήθελαν να παίζουν εκεί. Είναι μια ομάδα που σέβεσαι και μπορείς να κατακτήσεις το Champions League εκεί. Είμαι οκτώ χρόνια στην Ιταλία. Ναι, όλα είναι πιθανά».


5 σχόλια:

  1. Παιζει στη Γιουβεντους και λεει πως ολοι θα θελαν να παιξουν στη Παρι. Εδω γελαμε. Στο καλο και να μας γραφεις. Εχεις να κανεις σωστο κοντρολ τεσσερις μηνες ταγαρε. Δωστε τον και παρτε τον Βερατι επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο ελαφρια φανελα Μιραλεμ, ισως αυτην να την σηκωνεις γιατι τη δικη μας... δεν. ξεσκαρταρισμα τωρα. φερτε μαχητες και διωξτε τα γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dYBALA,pJANIC,mANDJUKIC,kHEDIRA,Sandro...δρομο...φτανει...πηραν τις ευκαιριες τους,προσφεραν,κορεστηκαν,κλαταραν...Νεο αιμα που θα φερει αερα αλλαγης,με παιδια που θα κυνηγανε τιτλους..
    Πιανιτς εξελιχθηκε ισως στον πιο αργο χαφ της Ευρωπης...Ντυμπαλα,αιωνιο ταλεντο που αν,ισως,μπορει καποτε να εξελιχθει..κουρασε..γατι 1ου βαθμου
    Μαριο επιθετικος παλαιας κποης,,αργος,χωρις ντριμπλα,μπλοκαρει 2 χρονια την αναπτυξη παιχνιδιου απο ακρα(μαχητικοτητα εχουν ολοι να σας ρολαβω αλλα μονο αυτο δεν αρκει)
    Κεντιρα...δεν σχολιαζω καν παρα μονο με ποιο σκεπτικο τον ανανεωσαν κ μαλιστα με 6 εκ ετησιως!!!!
    Σαντρο...μονοκομματος,μονοπλευρος,προβλεψιμος κ απιστευτα επιρρεπης σε λαθος μπαλες...
    παιρνεις λεφτα απο ολους αυτους κ φερνεις μπροστα Κιεζα αντι ντυμπαλα,ντομπελε αντι Πιανιτς(συν Ραμσει που ερχεται)Κεντιρα στο καλο κ Γκριμαλντο απο Μπενφικα που ειναι ο απολυτος αριστερος μπακ χαφ!!!
    Για στοπερ απλα κανε ενα οικ.ανοιγμα με ΝτεΛιχτ η Ρουμπεν Ντιας κ εισαι τελειος για του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλος ο Αλεγκρι. Τα υπόλοιπα από αύριο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως ακομα δεν επαληθευτηκε κατι οριστικο...κ τα εγκυρα της Ιταλιας γραφουν μισα οτι φευγει κ ερχεται Κοντε(αλλη απογοητευση-πισωγυρισμα)
    κ τα υπολοιπα μισα οτι μενει χωρις επεκταση του ενος χρονου που θελει ο Μαξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή