6 Μαΐ 2019

Τι τρέχει με τον Ζοάο Κανσέλο; Ζήτησε μεταγραφή;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον Ζοάο Κανσέλο να μην είναι ευχαριστημένος στο Τορίνο και να ψάχνεται για κάτι άλλο.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ευρωπαϊκά μέσα έγραφαν πως οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Μασιμιλιάμνο Αλέγκρι δεν είναι τόσο καλές και είναι ορατό το ενδεχόμενο να ζητήσει μεταγραφή. Νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια από την πλευρά του παίκτη.

Η ιταλική σελίδα Tutto Mercato υποστηρίζει πως ο Κανσέλο δεν είναι ευχαριστημένος από τη στιγμή που είδε πως ο προπονητής του μοίραζε τη θέση του μεταξύ του ιδίου και το Ματία Ντε Σίλιο. Ο Πορτογάλος πέρασε έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός. Από τότε ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε, κάτι που δεν τον έκανε να νιώθει καλά ενώ καλές δε φαίνεται να είναι και οι σχέσεις με τον Αλέγκρι.


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως για τον Κανσέλο ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Παρί. Οι Αγγλοι θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν στην πρότασή τους, αν φτάσουν εκεί τα πράγματα, και ένα όνομα που ακούγεται συχνά τις μεταγραφικές περιόδους για τη Γιούβε: τον Ματέο Νταρμιάν.

Το θέμα δεν είναι βέβαια να φύγει ο Κανσέλο αλλά αν υπάρχει πράγματι πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών και αν φυσικά ο ποδοσφαιριστής ζητήσει μεταγραφή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Γιουβέντους ικανοποιεί το αίτημα, με τελευταία να είναι η περίπτωση του Μπενάτια, ο οποίος έφυγε γιατί δεν έπαιζε όσο ο ίδιος ήθελε.


4 σχόλια:

  1. Αλεγκρι φύγε επιτέλους...
    Όποιος ποιοτικός ποδοσφαιριστης υπαρχει στο ροστερ με εσένα στον παγκο,ζητάει μεταγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αλέγκρι είναι επικίνδυνος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας διαλυσει την ομαδα, δεν το βλεπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πάει πουθενά. Τέλος ο Αλεγκρι. Τα υπόλοιπα από αύριο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή