14 Ιουλ 2019

Η φωτογραφία του Κόντε που προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα σε κάθε Γιουβεντίνο

Είναι επαγγελματίας. Και μάλιστα διαθέτει υστεροφημία όσο λίγοι. Θα έκανε τα πάντα να πετύχει. Ο Αντόνιο Κόντε δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Είναι πολλά ακόμη.

Οταν ανέλαβε την Ιντερ, το forzajuve.gr, με σχετικό άρθρο-άποψη υποστήριξε το δικαίωμα της επιλογής του Ιταλού, χωρίς φυσικά να τον επευφημεί για την κίνησή του. Γράψαμε το θέμα «Αν πιστεύεις πως ο Αντόνιο Κόντε είναι προδότης, απάντησε στην παρακάτω ερώτηση» για να εξηγήσουμε πως αυτά συμβαίνουν και δεν πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη διάσταση, όσο κι αν χαλάνε τον οπαδό.

Πηγαίνοντας στην Ιντερ, ο Αντόνιο Κόντε γνώριζε πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με αρκετές δύσκολες στιγμές. Και η επιστροφή του ως αντίπαλος στο Allianz Stadium είναι το λιγότερο. Δηλώσεις, μεγάλα λόγια, φωτογραφίες και καθημερινές καταστάσεις ίσως είναι χειρότερα και λιγότερο διαχειρίσιμα από 90 λεπτά που, στο κάτω-κάτω, γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις.

Η παρακάτω φωτογραφία, για παράδειγμα, είναι ένα «ντοκουμέντο» που θα τον συνοδεύει για πάντα. Φωτογραφήθηκε με το κασκόλ του πετάλου των οργανωμένων της Ιντερ. Θα μπορούσε να κάνει αλλιώς; Μάλλον όχι. Η νέα του ομάδα είναι. Πόσο δόκιμο θα ήταν να γύριζε στην πλάτη στους οπαδούς (που του έριξαν μπηχτή με το που πήγε στο Μιλάνο).


Η παρακάτω φωτογραφία χαλάει κάθε Γιουβεντίνο. Υποστηρίζεις τον Κόντε ή όχι. Τον σέβεσαι και δε μιλάς ή τον κράζεις που πήγε στον μισητό αντίπαλο. Είναι μια εικόνα που προκαλεί αρκετά συναισθήματα. Μάλλον όχι τόσο καλά…



Ηταν αναμενόμενο πως θα τα ζούσε όλα αυτά ο Αντόνιο Κόντε. Το θέμα είναι πως θα τα διαχειριστεί ο ίδιος από ’δω και πέρα. Αυτό όμως είναι δικό του πρόβλημα…


2 σχόλια:

  1. Μεγιστε Ανιελι...
    ποτε ξανα αυτον τον κομπλεξικο στη Γιουβε!!!
    καλα εκανε κ εθεσε βετο στο Νετνβεντ για τον Κοντε!!!
    ΥΓ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ποιος εδιωξε τον ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ Καπιτανο....ουτε τις δηλωσεις για τα 100€ στο εστιατοριο κ τους αποκλεισμους απο Γαλατα κ Μπενφικα!!
    ποτε ξανα στη Γιουβε!ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ μπορείς πλέον να πεις ότι πέρασε το όριο. Κρίμα για τον ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή