15 Ιουλ 2019

Η τρικλοποδιά που πήγε να βάλει η Μπαρτσελόνα στη Γιουβέντους με τον Ντε Λιχτ

Μια τελευταία προσπάθεια να κάνει δικό της τον Ματίς Ντε Λιχτ έκανε η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν το κατάφερε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo, η διοίκηση των μπλαουγκράνα επικοινώνησε με τον Μίνο Ραϊόλα για να ζητήσει συνάντηση πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές της Γιουβέντους με τον 19χρονο αμυντικό.


Ο μάνατζερ του Ολλανδού ενημέρωσε τους Καταλανούς πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο στην περίπτωση που πρόσφεραν ό,τι και οι Ιταλοί (το ποσό της μεταγραφής, στο συμβόλαιο τον παίκτη, ρήτρα αποδέσμευσης και φυσικά τη δική του «γερή» προμήθεια).

Η συζήτηση, όπως έγραψε η Mundo Deportivo, ολοκληρώθηκε σύντομα αφού από την αρχή οι Ισπανοί δεν ήταν διατεθειμένοι ν’ ακολουθήσουν την προσφορά της Γιουβέντους. Μην ξεχνάμε πως αυτός ήταν ο λόγος που ο Ντελ Λιχτ επέλεξε τους πρωταθλητές Ιταλίας.


2 σχόλια:

  1. Ο λόγος που επέλεξε τη Γιουβέντους είναι επειδή είναι μεγαλύτερη ομάδα, με πιο λαμπρό μέλλον και καλύτερη σχολή για να εξελιχθεί ως αμυντικός. Και ας ήθελε ο Άγιαξ να τον στείλει στη Γαταλονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσική ξευτιλισμενη μπαρτσελονιτσα. Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ και κουραφεξαλα. Βρέθηκαν δύο παίχτες να τους κάνουν μεγάλους σε μια νύχτα και τώρα νομίζουν ότι διοικούν τα πάντα. Αλλά υπομονή...σε δύο τρία χρόνια πάλι στα λαγούμια με τους κλεφτες και φουστανελαδες Καταλανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή