14 Ιουλ 2019

Ποιον θα ήθελε η Ιντερ για ανταλλαγή με τον Ικάρντι, η Γιούβε δεν το συζητάει

Ο Μάουρο Ικάρντι φεύγει από την Ιντερ, μια εξέλιξη που φαίνεται πως δεν αφήνει αδιάφορη τη Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος είναι ξένο σώμα στους νερατζούρι και οι μπιανκονέρι σκέφτονται τον τρόπο ώστε να τον φέρουν στο Τορίνο, χωρίς όμως να δώσουν τα 60 εκατ. ευρώ που θέλει η τωρινή του ομάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί για ραντεβού του Φάμπιο Παράτιτσι με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ένα ταξίδι αστραπή και μια δεύτερη συνάντηση στο Μιλάνο. Σημερινές πληροφορίες από τη Rai κάνει λόγο για έντονες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.


Η Γιουβέντους φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον Μόιζεν Κιν και 20 εκατ. ευρώ για να πραγματοποιήσουν τη μεταγραφή. Την ίδια ώρα, η Νάπολι που ενδιαφερόταν για τον Αργεντίνο επιθετικό χάνει έδαφος στην επιλογή του ίδιου. Στη Γιούβε σκέφτονται πως ο Μαρότα θα ήθελε να τον Κιν στην ομάδα του, καθώς ήταν δική του ανακάλυψη όταν δούλευε στην Κυρία.

Το ρεπορτάζ της Rai Sport αναφέρει, επίσης, πως η Ιντερ θα ήταν ευχαριστημένη με μια ανταλλαγή με τον Πάουλο Ντιμπάλα αλλά οι πρωταθλητές Ιταλίας δε σκέφτονται κάτι τέτοιο. Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, το σίγουρο είναι πως η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι θα απασχολήσει τα ρεπορτάζ της Γιουβέντους τις επόμενες ημέρες.


2 σχόλια:

  1. ετσι οπως το χειριστικε ο αλληθωρος,πλεον τον Μαουριτο τον παιρνουμε με 30-40εκ στα μεσα Αυγουστου....Υπομονη,αλλο ενα μαγικο ντιλ της Γιουβε ερχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα οι βαλτοί δημοσιογράφοι της Ρούλας, από τον Ντυμπαλά που θα παίρνανε, τώρα λένε ότι θα πάρουν Κεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή