1 Αυγ 2019

Το υπαρκτό σενάριο να καταλήξει ο Ντιμπάλα στην Ιντερ

Δουλεύει η Ιντερ το κόλπο γκρόσο του καλοκαιρού; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σε αυτό αλλά το σενάριο έχει ακουστεί. Και έχει βάση!

Ο Μπέπε Μαρότα, όπως έγραψαν τα ιταλικά μέσα, καραδοκεί για ν’ αρπάξει τον Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους. Δεν είναι απλό, δεν είναι εύκολο. Αλλά δεν είναι και απίθανο.

Ας δούμε πώς γίνεται η σύνδεση. Ο Ρομελού Λουκάκου ήταν στόχος της Ιντερ και της Γιουβέντους. Τελικά φαίνεται πως οι μπιανκονέρι μπήκαν πιο ουσιαστικά στην απόκτησή του. Βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, που σε καμία περίπτωση δε θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ.

Την ίδια ώρα, η Γιούβε έχει αφήσει να εννοηθεί πως θέλει τον Μάουρο Ικάρντι, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει δώσει και διορία στους πρωταθλητές Ιταλίας. Αν ο Ντιμπάλα δε θελήσει να πάει στην Αγγλία, ο Λουκάκου δε θα πάει στη Γιουβέντους. Οι Τορινέζοι ψάχνουν επιθετικό. Μπορεί αυτό το κενό να το καλύψει ο Ικάρντι; Φυσικά και μπορεί. Το θέλει και ο ίδιος.


Ο Ντιμπάλα, μετά τους χειρισμούς της διοίκησης, είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται προς πώληση, προς διάθεση ανταλλαγής. Πως δεν είναι αναντικατάστατος, τέλος πάντων. Θα μπορούσε να καταλήξει στην Ιντερ; Αν η Γιούβε έπαιρνε το αστέρι της Ιντερ, και αρχηγός της, γιατί να μην της έδινε τον παίκτη που θέλει;

Κακά τα ψέματα, στο επίπεδο που βρισκόμαστε, έχουν ξεπεραστεί όλα αυτά. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως προπονητής της Ιντερ είναι ένας παλαιός αρχηγός της Γιουβέντους και τεχνικός διευθυντής αυτός που έχτισε την ομάδα που κατέκτησε τα εφτά σερί πρωταθλήματα.

Ο παράγοντας που έφερε τον Ντιμπάλα, από την Παλέρμο, στη Γιουβέντους, περιμένει στη γωνία για να τον πάρει στην Ιντερ. Εξαρτάται από τους χειρισμούς της διοίκησης των μπιανκονέρι…


1 σχόλιο:

  1. perfect deal...ξεφορτωνομαστε το "γατι"
    κ φερνουμε διπλα στο Πορτογαλο τη μεγαλυτερη "αλητρα" που εβγαλε η Αργεντινη....
    Καλως ηλθες Μαουριτο...
    Ωρα να μας αδειαζουν τη γωνια Πιπιτα,Μαριο,Ματουιντι,Κεντιρα...φτανει με τους μετριους...η ομαδα πλεον εχει παει σε αλλο επιπεδο..
    Ντυμπαλα 4 χρονια ειναι χαμενος στα μεγαλα ματς-κ οχι μονο-,πηρε απειρες ευκαιριες,πηρε το 10 αλλα ποτε δεν απεδειξε οτι του ανηκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή