14 Σεπ 2019

Τι προγραμματισμός είναι αυτός και ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη;

Η πρώτη γκέλα της χρονιάς, στη Φιορεντίνα. Το 0-0 δεν είναι από μόνο του κακό. Συνοδευόμενο από τη συγκεκριμένη εικόνα της ομάδας, δεν άρεσε καθόλου όμως.

Η Γιουβέντους δεν ήταν καλή και ο Μαουρίτσιο Σάρι στάθηκε στους τραυματισμούς και τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Είναι αλήθεια πως όταν πρέπει να βάλεις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις γιατί κάποιος χτύπησε, δεν μπορείς να εφαρμόσεις κάτι που είχες στο μυαλό σου για να αλλάξει τη ροή του ματς.

Ο Ιταλός αλενατόρε, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο πρώτος που συγκεντρώνει τα πυρά. Μέσα Σεπτέμβρη μόνο… στην Ελλάδα κρίνονται οι προπονητές, οπότε καλό είναι να περιμένουμε. Να σημειώσουμε κάποιες εμμονές του ή κάποια λάθη πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ναι. Να τον βγάλουμε άχρηστο μετά από τρεις αγωνιστικές με δύο νίκες και μία ισοπαλία, όχι.


Το ερώτημα είναι άλλο. Η 11άδα που κατεβαίνει στο γήπεδο είναι ίδια κατά 9/11. Ο Ματίς Ντε Λιχτ μπήκε από το προηγούμενο ματς, αναγκαστικά όμως. Ολοι πιστεύουμε πως εάν ο Κιελίνι ήταν καλά, το δίδυμο στην άμυνα θα ήταν εκείνος με τον Μπονούτσι. Νέο πρόσωπο ήταν ο Ντανίλο. Πάλι λόγω τραυματισμού συμπαίκτη του όμως. Του Ντε Σίλιο.

Πάμε τώρα στο ερώτημα. Η Γιουβέντους πήρε το καλοκαίρι 5-6 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς, παίζει κάποιος μόνο εάν τραυματιστεί ένας βασικός. Δεν ήρθαν όμως όλοι στο παρά πέντε. Συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, αλλά κανείς από αυτούς δεν αγωνίζεται. Τι προγραμματισμός είναι αυτός και γιατί συμβαίνει αυτό με όλους; Και ποιες είναι οι ευθύνες του τεχνικού διευθυντή γι’ αυτό; Είπαμε, ο Σάρο είναι η εύκολη λύση…


3 σχόλια:

  1. Ο Ανιελι έκανε λάθος που έδιωξε το Μαροτα. Ο Παρατιτσι δεν κάνει για αυτή τη θέση. Αντί να πάρει το Σενσι που βγάζει μάτια με την Ίντερ και είναι και Ιταλός, πήγε και πήρε έναν τραυματία βλέπε Ramsey και έναν παγκιτη βλέπε Rabiot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πάτε μακριά σκεφτείτε μόνο αυτό.....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΟΥΒΕ δεν έχει εδώ και αρκετό καιρό πρωτοκλασσάτο ΧΑΦ(ΙΤΑΛΟ) ποιά η ....ΓΙΟΥΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, γεμίσαμε επιθετικούς και από κέντρο παίζουμε ακόμα με παίχτες που θα τους αγόραζε μόνο καμιά Γαλατά. Ήμουν σίγουρος πως θα το διορθωναμε αυτό φέτος αλλά θέλουμε να δώσουμε ελπίδες στους ανύπαρκτος του Μιλάνου.

      Διαγραφή