1 Οκτ 2019

Βρίσκεις εισιτήριο με 45 ευρώ, στο πέταλο, λίγο πριν τη σέντρα του Γιούβε-Μπάγερ;

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν είναι και η ομάδα κράχτης. Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρχουν απούλητα εισιτήρια, υπάρχει μια διαφορά.

Στο δεύτερο ματς των ομίλων, το πρώτο εντός έδρας, η Γιουβέντους έβγαλε ανακοίνωση περίπου 6-7 ώρες πριν τη σέντρα πως υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Οι εποχές που ο κόσμος της Κυρίας κρεμόταν σαν τα σταφύλια από το Allianz Stadium, τότε Juventus Stadium, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πλέον.


Πατώντας τον σύνδεσμο που μας προέτρεπε το σάιτ της Γιουβέντους, οδηγούμαστε στην εταιρεία που συνεργάζεται με την ομάδα. Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν, όπως φαίνεται και από τη σχετική εικόνα.Θα μπορούσε να πει κάποιος πως έχουν μείνει τα ακριβά κομμάτια και οι φίλαθλοι γυρίζουν την πλάτη σε τέτοιες τιμές. Αυτό το επιχείρημα θα έστεκε αν δεν υπήρχαν εισιτήρια στο πέταλο της κούρβα νορντ. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, μπορούσε κάποιος να βρει -αρκετά εύκολα τελικά- εισιτήρια με 45 ευρώ.Βρίσκεις στο γήπεδο της Γιούβε εισιτήρια με 45 ευρώ, με ένα κλικ; Δύο-δυόμιση ώρες πριν τη σέντρα; Κι, όμως, βρίσκεις…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου