26 Οκτ 2019

Ο Κιελίνι αποσύρεται σε δύο χρόνια, δίνοντας πάσα στον Ανιέλι

Ο Τζόρτζιο Κελίνι έχει σχεδιάσει ήδη την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

«Θα παίζω για δύο χρόνια ακόμα, όχι για περισσότερο. Θα ήθελα να συνεχίσω σε μία διοικητική θέση, αλλά με ηρεμία. Το μεγαλύτερο λάθος για εμάς τους ποδοσφαιριστές, μόλις τελειώνουμε την καριέρα μας, είναι ότι νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε όλα αμέσως», είπε στην «Gazzetta dello Sport ο Ιταλός αμυντικός.

Ο Κιελίνι μίλησε και για τον Ντιμπάλα. «Φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού με τιμή, γιατί το αξίζει. Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση εάν ο Πάουλο έκανε και οι Τρεζεγκέ, Καμορανέζι και Νέντβεντ, οι οποίοι έγραψαν μία σημαντική σελίδα στην ιστορία της Γιουβέντους», σχολίασε ο αρχηγός της Γιουβέντους.


Εμμέσως, πλην σαφώς, ο Κιελίνι μάς είπε πως ο Ντιμπάλα δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θα μπορούσε να φτάσει ή νομίζουν όλοι πως θα φτάσει. «Κατά τη γνώμη μου, ο Πάουλο ακόμα μεγαλώνει», είπε η σημαία της Γιούβε. Και πρόσθεσε: «Είναι ένας διεθνής παίκτης, ένα "χρυσό" αγόρι, το οποίο έχουμε δει να μεγαλώνει μαζί μας. Δεν μιλάει πολύ. Η περυσινή σεζόν θεωρήθηκε κακή για εκείνον, αλλά έχει να κάνει και με το τι του ζητήθηκε. Όταν αγωνίζεται ως σέντερ-φορ, σκοράρει 20 γκολ. Εάν παίζει ως μέσος, τότε πετυχαίνει πέντε και δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Είναι σημαντικός σε πολλούς τομείς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου